shutterstock 332468924 - Mar Menor, Murcia

Velkommen til Santiago de la Ribera

Et charmerende feriested med strande, der strækker sig så langt øjet kan se langs saltvandslagunen i Mar Menor. Med adgang til den populære Costa Cálida og inden for rækkevidde af Murcia, har Santiago de la Ribera meget at byde på, uanset om du leder efter strande, sportsaktiviteter eller gastronomi, der får tænderne til at løbe i vand.

Beliggende ved bredden af ​pragtfulde Mar Menor, er Santiago de la Ribera et fremragende alternativ til de travlt beskæftigede kystbyer på den nærliggende Costa Blanca. Byen ligger 3 kilometer fra centrum af hovedbyen San Javier, der tidligere var hjemsted for områdets lufthavn. Efter dennes flytning en halv times kørsel vestpå, bliver meget af trafikken selvsagt dirigeret udenom den charmerende by.

Santiago de la Ribera er et fantastisk sted at nyde de smukke naturarealer, uanset om du bruger tiden på at slappe af på de mange strande i Mar Menor, eller du spadserer på den palmefyldte Ribera-promenade med cykelstier, der giver adgang til områdets bedste strande, uden skulle ind i sin bil. Med San Javier lige uden for døren, har du adgang til fremragende shopping og spisesteder i et område, der producerer enorme mængder frisk frugt, grøntsager og friskfanget fisk.


Beliggenhed


Samfund

Byen Santiago de la Ribera har udviklet sig til at være en turistdestination siden slutningen af ​​det 19. århundrede. I dag finder du en permanent befolkning på 7.600 mennesker, et imødekommende lokalsamfund med en blanding af mennesker fra hele Spanien og Nordeuropa.

Ejendom

Santiago de la Ribera er, som de fleste andre kystbyer på Costa Cálida, et godt alternativ til de dyrere områder på Costa Blanca. Her er et stort udvalg af moderne lejligheder og villaer, hvor mange af disse har havudsigt.

Faciliteter

Dette er stedet at være, hvis du vil få mest muligt ud af denne alsidige kyststrækning med fantastiske vandsportsfaciliteter lige uden for døren. For daglige indkøb, gå op ad vejen til San Javier, hvor du finder supermarkeder og Dos Mares indkøbscenter, som også inkluderer en biograf og bowling.

Transport

Lufthavnen ligger 30 minutters kørsel væk, og Santiago de la Ribera er placeret tæt på et antal større veje, der forbinder dig med Murcia og Alicante. Hvis du ikke er i besiddelse af en bil, vil en lang række busforbindelser kunne tage dig rundt til de byer, du har brug for, mens den lille færge er den hurtigste måde at nå strandene i La Manga del Mar Menor.

Sundhed

Mange mennesker drages til området for dets luftkvalitet og Mar Menors klima, med de helbredende mudderbade ved Lo Pagán kun få minutter væk. Santiago har sit eget offentlige sundhedscenter, og der er ligeledes en skadestue i San Javier, samt hospitalet, Los Arcos del Mar Menor, i udkanten af ​​byen.

Leveomkostninger

Santiago de la Ribera er, som de andre nærliggende kystbyer, billigere at leve i, end det mere turistede Costa Blanca. Ejendomspriserne her er også lidt lavere, hvilket gør dette til en god mulighed for alle, der gerne vil holde sig til et lidt lavere budget.