Holiday rentals

Feriebolig udlejning

Er du ejer af en ferielejlighed eller villa i Spanien?

Få total ro i sindet, mens vi administrerer din feriebolig og genererer indtægter ved korttidsudlejning.

Vi offentliggør din ejendom på alle større internationale hjemmesi- der såsom Vrbo, Airbnb, Booking.com, Holidu, Bookiply, Google VR, Spain-holiday og vi administrerer alle reservationsanmodninger, gæs- ternes ankomst, rengøring m.v. for dig.

Vi har 20 års erfaring på ejendomsmarkedet i Spanien, og vores mission er at give en fremragende service til alle vores kunder og deres gæster. Hver bolig håndteres af samme medarbejder og administreres fra vores lokale kontor.

Vores bookingteam engagerer sig med gæster og leverer en dedikeret og professionel ferieudlejningsservice igennem hele processen og 365 dage om året. Vores proaktive team sørger for at hvert ophold bliver så behageligt og mindeværdigt som muligt. Vi bestræber os på konstant at udvikle og levere vores positive, professionelle service til vores kunder.

Uanset om du er boligejer eller gæst, så er bolig udland ferieboligudlejning her for dig.


Hvad vi tilbyder:

Vi dækker hele den spanske middelhavskyst op til 25 km fra kysten!

calendar_today

Gratis tilmelding

Du betaler ingen gebyrer for at registrere din bolig hos os. Vi opkræver en fast kommission for hver reservation.

real_estate_agent

Altid de bedste booking resultater

Ved at give hver ejendom maksimal eksponering online på alle de største internationale hjemme- sider, sørger vi for, at hver ejendom får de bedste bookingresultater.

language

International og lokal støtte

Vi besvarer alle spørgsmål fra potentielle gæster og håndterer alle lokale spørgsmål. Vores team sikrer dig den bedste support, du kan forestille dig.

crop_original

Professionelle billeder og beskrivelser

Med professionelle fotografier og beskrivelser af din feriebolig sørger vi for, at din ejendom fremvises på bedste vis både on- og offline for at nå sit fulde potentiale.

support_agent

Altid opdateret information

Alle udlejere har et personligt dashboard i vores booking system så du hele tiden kan for at holde styr på alle indgående bookinger og økonomien.

co_present

Maksimal exsponering

Vi annoncerer på de bedste globale feriehusudlej- ningssider, og vi tager din feriebolig med rundt på alle boligmesser i Danmark, Sverige og UK.

Kontakt os for en uforpligtende snak og aftale allerede i dag og begynd at tjene penge på din feriebolig.