Hero image 05

Personaliserede spanske realkreditlån

check_circle

Bedste tilgængelige tilbud

check_circle

Uafhængig rådgivning

check_circle

Kvalificerede rådgivere

check_circle

Tilbud indenfor 48 timer

Ansøgningsproces

Her finder du en simpel guide til hvordan låneprocessen forløber

Indledende rådgivning uden forpligtelser

Der er intet gebyr i forbindelse med vores råd og vejledning. De fleste henvendelser ender med at vi finder det helt rigtige realkreditlån til vores kunder.

Uafhængig rådgivning

Vi kan tilbyde produkter fra alle de førende banker i Danmark, Spanien og de største internationale banker og vi bestræber os på at finde det helt rigtige produkt til vores kunder - hver gang.

Uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål?

Køb-til-leje produkter findes ikke i Spanien og har aldrig gjort det. Bankerne tager ikke højde for fremtidige lejeindtægter når de udbyder lån.

For at blive klassificeret som en skattemæssig bosiddende (en der betaler spansk indkomstskat), skal du normalt betale disse skatter, før du ansøger. Nogle banker vil dog klassificere dig som " residente" med så lidt som 6 måneders lønsedler, hvis det står klart, at du er i et langsigtet job hos et anerkendt firma. Andre skal se mindst to årlige spanske skatteopgørelser (declaraciones de renta).

Det er obligatorisk at have boligforsikring hos en forsikringsgiver af bankens valg. Derudover er livsforsikring næsten altid obligatorisk, også med en forsikringsgiver af bankens valg. Vi er opmærksomme på bankerne selvom det ikke kræver det.

I næsten alle tilfælde vil realkreditlånet være et tilbagebetalt realkreditlån, hvilket betyder, at den månedlige betaling består af både kapital og rente. Dit pant vil blive afbetalt i sin helhed ved udgangen af løbetidet. Nogle långivere giver dig mulighed for kun at betale renten i løbet af en given periode.

Se venligst vores side for gebyrer for et eksempel på en sammenfatning og forklaring af de forskellige gebyrer. I øjeblikket er en generel vejledning 14-15% af den angivne købspris.

Der er mange variabler, der påvirker omkostningerne, når de angives som en procentdel af købsprisen. For eksempel varierer skatterne fra region til region og i nogle tilfælde i henhold til ejendomsprisen. En anden vigtig faktor er, om kunderne søger om det maksimale pant eller et lavere beløb. Vi anbefaler alle kunder at kontakte os for en estimeret omkostningsfordeling i forhold til deres forhold.

De involverede tidsplaner varierer fra bank til bank og på forskellige tidspunkter af året. Vi siger normalt at det tager mellem 4-6 uger for hele processen. Men det kan tage op til 8 uger at afslutte, nogle gange længere, hvis feriemåneden i august falder ind imellem, eller hvis du har en kompliceret profil.

For at bestemme, hvad du kan låne, ser långiverne på din betalingsevne og beregner normalt mellem 30 og 40% af din netto månedlige indkomst efter skat at betale for alle verdensomspændende gæld (inklusive det nye spanske realkreditlån). Hvis du har lån, realkreditlån eller kreditkort, vil disse blive taget i betragtning ved beregningen, samt lejebetalinger, obligatoriske vedligeholdelsesbetalinger til tidligere ægtefæller / partnere eller for eventuelle børn fra disse relationer og privatskole gebyrer.

I de fleste tilfælde er der en indfrielsesstraf på 0,5% af det udbetalte beløb (delvis af fuldt) i de første fem år og 0,25% af beløbet derefter.

Vi anbefaler på det kraftigste at bruge en advokat. Denne vil sikre, at alle nødvendige checks udføres på ejendommen. Hvis noget går galt, er advokatens opgave at beskytte dine interesser. Vi anbefaler at udpege en fuldt kvalificeret advokat, der er registreret hos advokatkollegiet (Colegio de Abogados). Hvis du efterfølgende ikke føler dig tilstrækkelig taget hånd om, kan du klage til advokatkollegiet og kræve erstatning.

Dette er et identifikationsnummer for udlændinge, der registrerer sig hos myndighederne i Spanien. Ansøgerne vil modtage et officielt dokument med deres navn og nummer. Dette nummer skal præsenteres overfor forskellige officielle myndigheder, og det er obligatorisk at have et NIE-nummer, hvis du ønsker at købe en ejendom i Spanien. Ansøgning om nummeret sker via et politimyndigheds kontor (Policía Nacional) og er sanktioneret af Ministerio del Interior (svarende til indenrigsministeriet). Vi og vores advokater hjælper altid vores kunder med at få dette nummer.