shutterstock 1203758761 - La Torre Golf Resort

Velkommen til La Torre Golf Resort

På Costa Cálida, nær de unikke strande i Mar Menor og den historiske by Murcia, er det dejlige Golf Resort, La Torre, bygget op omkring en fantastisk 18-hullers golfbane. La Torre er naturligvis attraktivt for golfelskere, men det er også et fremragende sted for enhver, der ønsker at få mest muligt ud af denne smukke region, mens de bor i et sikkert, luksuriøst miljø.

Denne smagfulde landsby blev grundlagt i 2006, sammen med en af de bedste golfbaner på Costa Cálida, hvor du får muligheden for at bo midt i fantastiske omgivelser ved bredden af en menneskeskabt sø. Her er fantastiske faciliteter, herunder barer, restauranter, et supermarked og endda en international skole. La Torre er godt beliggende tæt på både lufthavne og de historiske byer, Murcia og Cartagena og kun en kort køretur fra de populære strande i Mar Menor.


Beliggenhed


Samfund

La Torre Golf er meget påvirket af sæsonen; travl om sommeren og noget mere rolig resten af ​​året. Ligegyldigt hvilket tidspunkt på året du kommer, vil du blive mødt af et venligt lokalsamfund, der primært består af andre nationaliteter end spansk.

Ejendom

Der er over 2.500 ejendomme i La Torre, inklusive byhuse, lejligheder og villaer bygget omkring golfbanen. Afhængig af boligen du vælger har du enten villa med egen have eller lejligheder/ rækkehus med adgang til fællesarealer og pool.

Faciliteter

Sammen med den velholdte 18-hullers bane, designet af Jack Nicklaus, er der en lang række faciliteter, herunder supermarked, frisører, bank, advokater, legepladser og en børnehave. Der er 16 fælles svømmebassiner at vælge imellem, alle til fri afbenyttelse for områdets beboere.

Transport

Du vil være tæt på både Mar Menor-kysten og lufthavnen. Hvis du ikke har bil, kan du godt du godt komme til lufthavnen via offentlig transport, men ikke til de omkringliggende områder. Derfor vil det være nødvendigt med bil, hvis du agter at bevæge dig mere rundt i området.

Sundhed

Byen har sit eget sundhedscenter samt apotek i nabolandet Roldán. For mere avancerede sundhedsydelser, er det en 20-minutters kørsel til universitetshospitalet i Murcia.

Leveomkostninger

La Torre ligger lidt tilbagetrukket fra kysten og syd for den mere turistede Costa Blanca, hvilket gør dette område billigere end tilsvarende resorts på Costa Blanca. De lokale butikker kan dog være lidt dyrere, så hvis du vil holde omkostningerne på dagligvarer nede, bør du overveje lejlighedsvise ture til de større butikker i de nærliggende byer.