50TindraRodaGolf

Velkommen til Roda Golf & Beach Resort

Placeringen af dette berømte feriested er perfekt og inden for rækkevidde af alt hvad du kunne ønske, af dit sommerhus i Spanien.

Regionen Murcia er en smuk del af Spanien og er kendt for sine uendelige og smukke sandstrande. Uanset om du er på udkig efter en afslappende strandferie eller vil ud og opleve vil Roda Golf & Beach Resort være et perfekt sted at have en feriebolig.

Ved Middelhavet og kun 1,5 km fra Mar Menor, åbner Roda Golf & Beach Resort sine døre i en region med mere end 253 km strande. Oversat betyder Costa Cálida ”den varme kyst’, og med omkring 300 solskinsdage om året og en gennemsnitlig årstemperatur på 21 ºC lever den mere end op til sit navn.

Det ideelle sted at nyde et eksklusivt paradis med al den kulturelle og biologiske rigdom men samtidig et af de bedste steder i verden for sportselskere. Her finder du et endeløst udvalg af aktiviteter, herunder svømning, sejlads, vandski samt aktiviteter såsom padel, tennis, trekking eller golf.

På Roda Golf & Beach Resort er der en søgen efter god smag i alle de elementer, der udgør komplekset, og efter en harmoni med det uforlignelige middelhavslandskab. Således er alle boligerne i elegante, subtile farver integreret perfekt i tonen i Middelhavet.


Beliggenhed