shutterstock 1365984896 - Vera Playa

Velkommen til Vera & Vera Playa

Vera er en by omgivet af bjerget der ligger ca 10 km fra Vera Playa. Selve Vera, er en hyggelig by med brostensbelagte gader, romantisk renæssancearkitektur og åbne pladser. Hovedpladsen er Plaza Mayor hvor kirken Iglesia de la Encarnacion fra det 15 århundrede ligger. Der er flere forskellige urbanisationer, flere forskellige strande og en mangfoldig blanding af mennesker. Bevæger man sig ned mod kysten vil man se flere forskellige urbanisationer og nyere komplekser, som forbinder Vera by med Vera Playa.

Vera Playa har 3 strande; Playazo, Las Marinas og Puerto Rey. Playazo er en af verdens mest populære naturiststrande både pga a den flotte natur og de uendelige timer med sol, men også pga de mange faciliteter stranden tilbyder. Las Marinas og Puerto Rey er også to virkelig gode familiestrande med traditionelle spanske chiringuitos der serverer mad og drikke. Las Marinas og Puerto Rey ligger i forbindelse til hinanden og når helt hen til den grænsende by Garrucha


Beliggenhed


Samfund

I Vera by er hoveparten af befolkningen spansk. Men bevæger man sig ud mod urbanisationerne mod Vera Playa (stranden) er der også en del udlændinge. Hvis du ønsker at bo i Europas første naturisturbanisation, så skal du søge mod den nordlige del af Vera Playa (ved Playazo)

Ejendom

Der er flere forskellige urbanisationer i Vera; Puerto Rey, Vera Mar 6, Playa de Bahia og Mirador er alle almindelige urbanisationer for alle slags mennesker (med tøj på), der gerne vil nyde enten ferie eller bosætte sig i Vera.

Hvorimod Natsun, Vera Natura, La Menara, Bahia de Vera, Torremar Natura, Parque Vera, Marina Natua, Armoni Natura, og Vera Luz er udelukkende urbanisationer for folk der praktiserer naturisme.

Faciliteter

Vera er i sig selv en travl by med alle de nødvendige fornødenheder, man har brug for. Der er frisører, dyrelæger, apoteker, supermarkeder, spisesteder osv.

Transport

Der er regelmæssige busforbindelser som kører mellem Vera Playa, Garrucha, Mojacar og Vera by. Almería lufthavn ligger omkring 90 km væk og Murcia lufthavn 130 km. Alicantes internationale lufthavn ligger 210 km fra Vera.

Sundhed

I Vera er der både lægecenter og tandlægeklinik, samt det nærmeste hospital ligger i Huercal – Overa, kun ca 25 min kørsel fra Vera.

Leveomkostninger

I Vera får man virkelig meget for pengene og det er faktisk endnu billigere end Mojacar. Og jo længere du bevæger dig ind i landet, des mere plads og jord får du for dine penge, hvis det er det du ønkser.