shutterstock 1085056865

Velkommen til Marbella

Marbella været et af Spaniens mest eftertragtede områder i over 50 år og med god grund.

Beskyttet af en bjergkæde, får du et mikroklima, der giver en gennemsnitlig årlig temperatur på 18 °c og nyder en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Der er stadig masser af byens originale skønhed tilbage, og den kan især opdages i den gamle bydel. Gå gennem små gyder, hyggelige butikker og klassiske spanske kirker for at finde sjælen fra det gamle Marbella. På de varme sommeraftener er der gang i de summende udendørsrestauranter, bare læn dig tilbage og nyd atmosfæren.


Beliggenhed


Samfund

Her finder man det største antal af nationaliteter samlet på et sted. Over 40.000 af de 142.000 der tæller befolkningen kommer fra hele 127 forskellige lande. Sammen kaldes de ‘Marbelleros’.

Ejendom

Du finder mange ejendomme, der spænder fra dyre til astronomisk dyre langs byens ”Golden Mile” med dens luksuriøse villaer og ejendom. Men fortvivl ikke, mere overkommelige lejligheder er også tilgængelige i komplekser langs kysten og i bjergområderne.

Faciliteter

Bortset fra de 25 km strand og de fire lystbådehavne, de 15 golfbaner og de over 600 restauranter er der en ting mere, Marbella er kendt for: shopping. Der er utallige designertøj og smykkebutikker, som du kan udforske sammen med et gigantisk indkøbscenter, hyper markeder, specialforretninger samt bolig- og interiørbutikker… I Marbella vil du ikke løbe tør for steder at bruge dine penge!

Transport

Marbella har gode og pålidelige busforbindelser, der fører dig langs motorvej A7, som forbinder dig med den nærmeste lufthavn i Malaga og alle byer langs Costa del Sol.

Sundhed

Læge og Sundhedsklinikker er let tilgængeligt. Byens store hospital ligger lige uden for byen og er et af de bedst udstyrede i Spanien. Der er desuden private hospitaler, specialistklinikker og adskillige alternative behandlinger at vælge imellem.

Leveomkostninger

Som man kunne forvente er Marbella lidt på den dyre side sammenlignet med nogle af de nærliggende byer. Men overflod af detailforretninger hjælper med at holde prisen på ugentlige shopping nede.