Costa del Sol

Velkommen til Costa Del Sol

Costa del Sol har været Spaniens mest populære destination siden slutningen af ​​1950’erne, da flyrejser gjorde det tilgængeligt for masserne for første gang at flyve hertil. Mange elskede solkysten så meget, at de aldrig forlod den igen og nye beboere kommer hertil i stadig stigende antal.

Du kender sikkert allerede til det dejlige klima, de smukke golfbaner, den fantastiske mad og selvfølgelig strandene.

Solkystens over 200 km lange kystlinje har en permanent befolkning på omkring 1,5 millioner og er hjemsted for resorts, som Fuengirola, Mijas og Marbella, som alle har udviklet sig til travle turistmekkaer. Lokale myndigheder har investeret store summer i byfornyelse i gader og på promenader, og der er hele 23 fantastiske badestrande med blå flag. I alt er der over 100 km strande på Costa del sol!

Mod vest er den ‘gyldne trekant’ der består af Marbella, Estepona og Benahavís. Området har et glamourøst, eksklusivt omdømme, og det er et anbefalelsesværdigt område til dem, som søger et lidt mere stille og sofistikeret liv.

Disse resorts er kun en lille del af denne mangfoldige region. Inde i landet finder du utallige traditionelle hvidkalkede landsbyer beliggende blandt oliven- og citronlunde. Sid på et lokalt torv og nyd en kold øl eller et glas vin, mens du nyder den autentiske andalusiske atmosfære.

Du finder et stort udvalg af ejendomme, fra luksuriøse villaer til mindre lejligheder. Der findes noget for enhver smag og enhver pengepung.

Costa del sol ligger i det sydlige Spanien i regionen Andalusien. Denne glamourøse kystlinje ligner det sydlige Californien i klima og natur, med varmt vejr hele året rundt og et landskab bestående af strande, klipper, flodmundinger, bugter og klitter.

Regionen Malaga har optimale betingelser, for stort set alle typer af madprodukter. Restauranter i området har adgang til en overflod af ferskfanget fisk og skaldyr og fremragende lokale råvarer, herunder olivenolie, vin, ost, skinke og et stort udvalg af friske frugter og grøntsager.

Som I alle andre områder af Spanien er der fremragende transportforbindelser til og fra området, ikke mindst pga. af den store internationale lufthavn i Malaga, der har daglige flyvninger til og fra Danmark. Den offentlige transport i provinsen fungerer rigtig godt med busser og tog med aircondition.


Beliggenhed