Canary Islands

Velkommen til Kanariske øer

De Kanariske Øer udgør et ø-paradis, perfekt for enhver der søger solskin året rundt. Øgruppen forener det bedste fra Spanien med et tropisk afrikansk klima og en unik natur.

Uanset om du foretrækker de livlige kyststrækninger eller stilheden i de ældgamle skove og bjerge, byder De Kanariske Øer på en bred palette af kulturelle oplevelser.

Øhavet består af syv øer dannet af vulkaner, der brød ud fra havbunden for 14 millioner år siden. Idag byder de på imponerende landskaber og nogle af Europas højeste bjerge.

Selvom øerne ligger tættere på Afrika end på det spanske fastland, og de største øer omfatter Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote, sikrer deres placering et mildt klima året rundt med gennemsnitstemperaturer på 17 ºC om vinteren og 24 ºC om sommeren.

De Kanariske Øer tilhører Spanien, men har en særegen karakter præget af en divers europæisk befolkning, inklusive indbyggere fra England, Tyskland og Skandinavien, som alle bidrager til det multikulturelle samfund.

Mens de populære turiststeder nyder godt af de travle sommermåneder, er der stadig masser at udforske i øernes indre. Øernes arkitektur og kultur har rødder helt tilbage til den koloniale æra i det 15. århundrede, og indflydelsen fra århundreders handel og indvandring fra Latinamerika ses i lokale madretter, sprog og kulturel atmosfære.

De Kanariske Øer er et sted med dramatiske kontraster - fra festlige resorter som Playa de las Americas til kulturelle knudepunkter som Santa Cruz på Tenerife og hovedstaden Las Palmas på Gran Canaria. Her kan du slappe af på de berømte sorte vulkanske sandstrande eller windsurfe i Jandía på Fuerteventura. Med så meget at tilbyde er De Kanariske Øer det perfekte valg for alle.


Beliggenhed