Canary Islands

Velkommen til Kanariske øer

De Kanariske øer er et ø-paradis for alle, der søger sol året rundt. Kanarieøerne kombinerer det bedste i Spanien med et afrikansk klima og en mangfoldig natur, der er helt deres egen.

Fra de livlige kyster til stilheden i de gamle skove og bjerge og med masser af kultur, tilbyder De Kanariske Øer noget for enhver smag.

De Kanariske Øer er et øhav med syv øer dannet ud fra spidserne af vulkaner, der brød ud fra havbunden for 14 millioner år siden. I dag finder du fantastiske landskaber, heriblandt de højeste bjerge i Europa.

Øerne ligger tættere på Afrikas kyst end på Spanien og de største øer er Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote. Placeringen betyder, at du her kan nyde sol og varme året rundt med et konstant klima, der gennemsnitligt er på 17 ºC om vinteren og 24 ºC om sommeren.

På trods af at de Kanariske øer er en del af Spanien, har de deres helt egen særlige karakter. Med en befolkning, der er lige så europæisk, som den er spansk, flytter du til et mangfoldigt, multikulturelt samfund med borgere fra England, Tyskland, Skandinavien etc.

Mens turiststederne er godt besøgt i sommermånederne, er der fortsat mange steder for dig at udforske inde i landet. Øens arkitektur og kultur går tilbage til den koloniale tidsalder i det 15. århundrede, mens indflydelsen fra mange års handel og indvandring fra Latinamerika kan findes i mad, sprog og atmosfære.

Dette er øer med store kontraster, ligefra store fest resorts som Playa de las Americas på den ene side og kultur punkter som Santa Cruz på Tenerife og Las Palmas og hovedstaden på Gran Canaria på den anden. Du kan tilbringe dine dage i en liggestol på det berømte sorte vulkanske sand eller windsurfe i Jandía, Fuerteventura. Kanarieøerne har virkelig noget for enhver smag.


Beliggenhed