shutterstock 709391833 - Gran Alacant

Velkommen til Gran Alacant

I Gran Alacant vil du straks føle dig velkommen i det afslappede lokalsamfund, som i øvrigt er et perfekt match til enhver, der ønsker at få mest muligt ud af at bo tæt på Alicante, lufthavnen samt en god badestrand.

Byen er en samling af moderne urbaniseringer, som tilsammen udgør den perfekte blanding af en spansk badeby og et afslappet miljø. De mange attraktive faciliteter, byen tilbyder, passer godt ind i de fantastiske naturlige omgivelser, herunder blot 4 kilometer til den ’Blå Flag-certificerede’ strand, sandklitter, saltmarsk og et naturreservat, hvor du kan fortabe dig midt i områdets unikke flora og fauna.

Med Alicante lufthavn blot 10 minutter væk, har Gran Alacant længe været et attraktivt område for både udenlandske købere og spanske husejere. Da dette ikke udelukkende er et turiststed, lægges der også stor vægt på de mennesker, der bor her året rundt; der er bl.a. taget højde for ikke at overbefolke området. Beboere kan nyde godt af et stort udvalg af faciliteter, herunder et fremragende indkøbscenter og vandsport klub. Du er også ved siden af ​​Santa Pola, som er hjemsted for den største fiskeriflåde i Middelhavet – og det betyder, du kan servere den friskeste fisk i regionen ved dit bord hver dag.


Beliggenhed


Samfund

Du bor i et samfund på omkring 10.000 mennesker, der er jævnt fordelt mellem spaniere og udlændinge fra hele verden. Mange mennesker betragter Gran Alacant som en forstad til Santa Pola i, men efterhånden som byen udvikler sig, dannes dens egne særpræg.

Ejendom

Siden den første boligudvikling begyndte i Gran Alacant, har over 25 nye urbaniseringer fulgt trop. I dag finder du huse med fantastisk udsigt over havet i den øverste del, mens det fladere nederste område giver nem adgang til stranden og lokale faciliteter. Der er noget, der passer til de fleste budgetter, fra villaer til byhuse og lejligheder til meget favorable priser!

Faciliteter

Alle dine indkøbsbehov imødekommes takket være det store indkøbscenter og alle de forskellige supermarkeder. Gran Alacant har også sit eget rådhus, postkontor, politistation, frisører og et ugentligt marked, hvor du kan hente lokalt producerede, økologiske produkter.

Transport

Du har både Alicante lufthavn og togstation i nærheden, hvilket gør at byen er godt forbundet til de fleste destinationer. Ydermere, er der i selve Gran Alacant en rigtig god busforbindelse til de omkringliggende byer, samt et lille shuttle-tog, der transporterer dig til og fra stranden.

Sundhed

Byen har sit eget offentlige sundhedscenter sammen med en tandlæge og apotek. Hvis du har brug for adgang til nødhjælp, er der en 24-timers skadestue i nabolaget, Santa Pola, samt et hospital i Elche.

Leveomkostninger

Det er muligt at leve for et beskedent budget i Gran Alacant, takket være udvalget af supermarkeder og de forskellige lavpris-faciliteter, området tilbyder. Det lokale marked gør det ligeledes nemt at leve billigt, især hvis du er villig til at prutte om priserne!