Lejlighed til salg i Valencia (By)

Bolig ID: SOLGTPROVAL-LIB001

€264,000 - €287,000

3,070 €/m2


86
-
161
3
soveværelser
2
Badeværelser

Residencial Atarazanas er et projekt bestående af 22 lejligheder beliggende i et historisk kvarter i Valencia, hvor den traditionelle middelhavsarkitektur blander sig naturligt med et moderne og funktionelt indvendigt rum.

Projektet består af lejligheder med hhv. 2, 3 og 4 soveværelser designet og udført ud fra de højeste kvalitetskriterier, der garanterer din komfort og skaber elegante miljøer, der tilpasser sig funktionaliteten.

Boligkomplekset har vidunderlige penthouselejligheder med store terrasser, hvor lys og rum er udgangspunktet for et koncept i den reneste middelhavsstil uden at opgive komforten i en storby.

Enestående beliggende et skridt væk fra Playa de las Arenas og ved siden af La Marina de Valencia, med alle tjenester i nærheden. Kort afstand til centrum af den pulserende storby Valencia med alle dens muligheder.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • dresser-drawers-5
    Pulterrum

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger