Lejlighed til salg i Valencia (By)

Bolig ID: SOLGTPROVAL-OLI007

€235,000 - €355,000

4,700 €/m2


50
-
79
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser

Eksklusivitet og funktionalitet på et privilegeret sted. Et projekt, hvor alle detaljer er blevet taget hånd om ved at tilbyde en lejlighed med en avantgarde, moderne og funktionel arkitektur.
Projektet har 32 eksklusive lejligheder af forskellige typer, men med samme storslåede kvaliteter.
Lejligheder med en privilegeret beliggenhed i et af de bedste områder af byen ved siden af Avenida de Aragón og kun få minutter fra Turia Garden, Palau de la Música og de forretningsmæssige områder i byens centrum.
Mestalla-bygningen er designet til at give dig maksimal komfort i din dag til dag. 32 moderne, elegante, funktionelle og fremragende kvalitetshuse med 2 og 3 soveværelser, studiolejligheder og penthouses, designet til mindste detaljer og perfekt fordelt for at få det bedste ud af rummet og det naturlige lys.

Derudover har nogle af dem mulighed for garage og opbevaring.


Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger