shutterstock 1627106551 - La Herradura

Velkommen til La Herradura

Slip for byens stress og jag – udforsk de smukke rev, eller slap af på La Herraduras usædvanlige sorte sandstrande.

På Granadas Costa Tropical finder du La Herradura, en hvidkalket by ved bjergkæden Sierra Nevada. Denne typiske andalusiske by ligger i den østlige ende af en slående bugt og byder på en meget dramatisk natur. Kig mod himlen for at opdage de fløjlsagtige sorte tinder på Sierra Nevada bjergene, der stiger majestætisk over horisonten, som en sovende kæmpe.

Dette område har en af de smukkeste bugter i det sydlige Spanien, så det er ikke overraskende at opdage, at det er en favorit blandt beboere i Granada, der trækker sig tilbage her om sommeren for at slippe for byen. For resten af verden er denne kyststrækning stadig relativt ukendt – men det er kun gode nyheder, hvis du ønsker at købe her.

Gå hen ad den smukke palmetræ promenade, hvor du kan beundre landskabets fulde rækkevidde. For næsten et halvt årtusinde siden sank 25 spanske flådefartøjer i bugten og som et resultat heraf, er området blevet et populært sted for dykkere, der strømmer til fra hele verden for at udforske revene og vragene.

 


Beliggenhed


Samfund

La Herradura er hjemsted for folk fra hele verden, men spaniere udgør størstedelen af befolkningen. Der er masser af samfundsånd med et antal velgørenhedsorganisationer, der opererer i byen og en gratis lokalavis for beboere med lokale nyheder og funktioner.

Ejendom

Byen består hovedsagelig af moderne lejligheder og rækkehuse. Hvis du foretrækker ejendomme i ældre stil, kan du vove dig ud i de omkringliggende landdistrikter, hvor du kan finde traditionelle fincas og cortijos.

Faciliteter

Selve byen er godt forsynet med butikker, barer og restauranter, så du er inden for gåafstand fra det væsentlige du har brug for i hverdagen. Den nærliggende by Almunecar ligger lidt over 10 minutter væk i bil og har adskillige store supermarkeder.

Transport

Der er en regelmæssig busforbindelse, der kører fra La Herradura til Marina del Este og Almunecar. Motorvejen A-7 ligger ca. 5 minutter fra byens centrum og bringer dig til Malaga lufthavn inden for en time.

Sundhed

Der er en række små klinikker i området. For større lægepraksis og hospitaler kan du tage til den nærliggende by Almuñecar.

Leveomkostninger

La Herradura tilbyder god værdi for pengene, med overkommelige ejendomspriser, lave leveomkostninger og fremragende livskvalitet.