wmimg_batch_4

Line & Svend Torp Larsen

Køber i La Herradura
Juni, 2022
star star star star star

Vi har været tilfredse med Bolig-udland.dk og Tine Villanueva, som har hjulpet os med købet. Vi synes det har været lidt en gyser, men det er vist ikke jeres skyld, da der har været tale om et meget besværligt og anderledes køb/salg, som vi forstår det. I første omgang stod der i reservationsaftalen at der var møbler med, så var der det lige pludselig ikke alligevel. Det endte dog med, at sælger lod de fleste møbler stå.

Vi synes processen til tider har været lidt tung, men vi har med jeres hjælp fundet det perfekte drømmehus i La Herradura. Det var nemt og enkelt, at Tine havde lavet alle aftaler for os da vi skulle besigtige de forskellige boliger. Det viste sig dog, at vi kun kunne se et par stykker af de boliger vi havde udset os hjemmefra, men det var fordi de fleste af boligerne allerede var solgt. Så fandt Tine heldigvis nogle alternativer og det endte med, at vi fandt vores drømmehus.

Vi er helt overbevist om, at den advokat som I henviste os til, har lavet et godt og flot stykke arbejde. Det har været et meget besværligt køb, da det var 3 søstre fra Madrid der solgte og de var ikke helt enige om at sælge!

Vi vil til enhver tid anbefale Bolig-udland.dk til venner og familie - vi har følt os i gode hænder.

Mvh,
Line og Svend Torp Larsen


Vi købte denne bolig