Lejlighed til salg i Valencia (By)

Bolig ID: SOLGTPROVAL-OLI005

€243,500 - €259,500

2,563 €/m2


95
-
129
3
soveværelser
2
Badeværelser

21 nye boliger i Valencia

Livskvaliteten i Valencia findes i det nybyggede boligbyggeri Balcón de Sorolla. Beliggende i det nordlige område af Malilla-kvarteret, er udviklingen en enestående mulighed for at få dit første hjem eller fortsætte dit familielivsprojekt, kun 15 minutters gang fra centrum af byen. byen.

Denne elegante bygning med glas balkoner er designet til at maksimere udbyttet af hver kvadratmeter. Med 3 boliger pr. Etage har den en fremragende distribution. En forfremmelse af lyse lejligheder mellem 95 og 129 m2, 2 og 3 soveværelser, med 2 badeværelser og terrasse. Derudover med parkeringspladser, opbevaringsrum og eget haveområde.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Privat Terrasse

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger