Lejlighed til salg i La Manga

Bolig ID: SOLGTPROCBS-URB101

€174,000 - €290,000

2,806 €/m2


62
-
85
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser

Nyt projekt beliggende i et unikt og privilegeret område med spektakulær udsigt over ”La Manga del Mar Menor”. Det byder på misundelsesværdige fællesarealer og services til glæde for dets beboere og har en fremragende kommunikation til resten af de nærliggende landsbyer og byer.

Der er et udvalg af 130 luksuslejligheder lige fra stuelejligheder til eksklusive penthouselejligheder med jacuzzi på terrassen. Du kan vælge mellem 2 og 3 soveværelser med 2 badeværelser.

Her får du alt det en god feriebolig skal have. Book besigtigelse og glæd dig til at se det hele live.

<strong>Område</strong>
La Manga del Mar Menor er en tynd jordstrimmel, der strækker sig over 24 kilometer, fra Cabo de Palos til Punta del Mojón over Middelhavet. Denne bølgeløse, lavvandede havvandslagune er varm og utroligt salt, hvilket gør den populær blandt dem, der efterspørger de sundhedsmæssige fordele, et sikkert badested for familier eller til dem, der praktiserer vandsport.

Flere sejlskoler bruger de indre strande i lagunen til undervisning, ligesom de også tilbyder kurser i sejlsport og vandski. På den anden side, ud mod Middelhavet, er der enorme sandmængder; strandene er så store og lange, at man ikke mærker de store folkemængder. Det er altså ret imponerende for et sted, hvis indbyggertal stiger fra 10.000 indbyggere i lavsæsonen til 200.000 i turistsæsonen.

La Manga betyder ‘ærmet’ på spansk; dette ’ærme’ af land blev skabt af to indgribende vulkanske rev, der til sidst overlapper hinanden. Det var ubebygget land indtil 1960’erne, men er nu hjemsted for boligblokke, hoteller, restauranter, barer, butikker og den smukke ’Tomás Maestre’ Marina.

Denne del af Murcia er kendt for sine flade sletter og overflod af frugtplantager. Alle disse lokale friske frugter og grøntsager er med til at bidrage til det varierede køkken, samt vinene fra Jumilla og Yecla, der er velkendte i hele Spanien.

<strong>Samfund</strong>
I Mar Menor-området, er der mange små traditionelle landsbyer, som endnu ikke er blevet påvirket af turismen i regionen. Disse er særligt populære blandt feriehusejere, der er interesserede i at bo i nærheden af ​​La Manga, men tilpas langt væk fra infernoet.

<strong>Ejendom</strong>
La Manga har mange moderne lejlighedskomplekser, som både er interessante for turister og fastboende. De, der vil have lidt ekstra, har også rig mulighed for at købe en luksuriøs villa. Der eksisterer nogle bygningsbegrænsninger, der forhindrer høje bygninger, eller på anden måde overdreven konstruktion. Mange af de omkringliggende landsbyer og urbaniseringer tilbyder også villaer og rækkehuse i forskellige prisklasser.

<strong>Transportmuligheder</strong>
De nærmeste lufthavn er Murcia International Airport, og lufthavnen i Alicante. Rejse med bus eller bil det mest effektive, men der er også togstationer i nærheden i Torre-Pacheco og Cartagena.

<strong>Sundhed</strong>
Sundhedscentret, Centro de Salud de Costa Cálida, ligger på Plaza Hacienda Dos Mares mod den nordlige ende af tangen, hvor du også finder 3 tandlæger. Der er hospitaler i både Cartagena og San Javier.

<strong>Faciliteter</strong>
I de varme, tørre somre er der en livlig atmosfære med travlhed på spisestederne, danseshows og folk, der er ude at male byen rød. Byerne mod syd er beskyttet i Reserva Marina de Cabo de Palos e Islas Hormigas, som kun er tilgængelige for godkendte besøgende. Sportsfans kan godt lide at besøge La Manga Fodboldstadion, som lejlighedsvis er vært for internationale hold eller La Manga Club der er en berømt golfklub og sportscenter hvor fodboldhold fra de store ligaer i Europa kommer for at vintertræne.

<strong>Leveomkostninger</strong>
La Manga del Mar Menor er et sted, hvor ejendomspriserne spænder meget vidt. Det samme gælder leveomkostningerne. Det kommer ganske enkelt an på, hvad du søger; om du vil spise på de dyre restauranter, betale for de mere avancerede sportsfaciliteter og luksusvillaer, eller om du ønsker en landlig, traditionelt spansk by med traditionelle spanske priser. Der er noget for ethvert budget – lige fra den ene yderlighed til den anden.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Privat Terrasse

Parking

  • Garage

Pool

  • Fælles

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger