Lejlighed til salg i Gran Alacant

Bolig ID: SOLGTPROCBS-MAS002

€151,000 - €161,000

2,188 €/m2


69
-
72
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser

Dette projekt er et nyt koncept for boliger med kvalitet og moderne arkitektonisk stil. Det er designet til at udnytte rummet, med den naturlige lysstyrke og på denne måde få et rummeligt og komfortabelt hus. Det er bygget i blokke med 8 huse, alle med havelod med mulighed for parkeringsplads.

De forskellige konfigurationsmuligheder, der tilbydes, er boliger i stueetagen med baggård og valgfri kælder eller taglejligheder med solarium på 71m2. Boligen består af store grønne områder og fællesskab.

Dette projekt tilbyder forskellige tilpasningsmuligheder, den er bygget med 2 eller 3 soveværelser, med mulighed for uafhængigt køkken eller indarbejdet i pladsbehovet. Alle boliger har 2 badeværelser og store vinduer for at drage fordel af naturligt lys store dele af dagen.

Bolig i stueetagen giver mulighed for at tilføje en 85m2 færdig halvkælder med direkte indgang fra husets inderside. Husene på første sal har et separat solarium på loftet på 71m2 med adgang fra altanen.

 


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Privat Terrasse

Parking

  • Privat

Pool

  • Fælles

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger