Villa til salg i Los Alcazares

Bolig ID: SOLGTPROCBS-DPD001

€160,000 - €269,000

2,857 €/m2


56
-
67
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser
122
-
252
Grundareal

Denne boligudvikling kan prale af 25 moderne stils boliger med forskellige layouts. Grundene spænder i størrelser fra 120 m2 til 252 m2.

Disse moderne huse på ét niveau indeholder højeste kvalitets materialer samt store skydedøre i stuen. Indvendige rum er omhyggeligt designet til at udnytte den naturlige solbelysning inde i ejendommen.

Disse smukke villaer består af en stor og lys stue, et åbent køkken, 3 soveværelser, 2 badeværelser, et af soveværelserne med eget badeværelse, ’walk-in closet’ og et vaskerum. På øverste etage har du et 80 m2 udendørs solterrasse med udsigt over Mar Menor og de omkringliggende marker. Disse villaer er afsluttet med privat 5x3m swimmingpool, parkeringsplads til fri parkering og en anlagt have.

Terrassehusene omfatter en stor og lys stue, et åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, et af soveværelserne med eget badeværelse, 39 m2 have med parkeringsplads og 11 m2 baghave. På øverste etage finder vi en 64 m2 tagterrasse med udsigt over Mar Menor og markerne rundt. Swimmingpool er til rådighed efter ønske.

Rækkehusene består af en stor og lys stue, et åbent køkken, 2 soveværelser, 2 badeværelser, soveværelse med eget badeværelse og en 72 m2 anlagt have med off-road parkeringsplads. På øverste etage har du en 65 m2 tagterrasse med udsigt over Mar Menor og markerne omkring. Swimmingpool til rådighed efter ønske.

Dette kompleks ligger kun få minutter i bil til alle faciliteter samt det dejlige Mar Menor hav med smukke sandstrande. Dos Mares indkøbscenter ligger kun 5 minutter i bil.


Egenskaber

Features

  • Solterasse

Security

  • Lukket Kompleks

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger