Lejlighed til salg i La Herradura

Bolig ID: PROGRA-ICM001

€330,000 - €530,000

3,548 €/m2


93
-
120
2
-
3
soveværelser
2
Badeværelser

Indflytningsklare eksklusive lejligheder med havudsigt i hjertet af costa tropical. 

Kun 7 lejligheder tilbage!

Vi præsenterer stolt dette spektakulære nybyg projekt, beliggende i det eksklusive område af Marina del Este, La Herradura, i hjertet af Costa Tropical.

Projektet består af 75 lejligheder med 2 og 3 soveværelser og 12 eksklusive taglejligheder. Alle lejligheder har en skøn terrasse med havudsigt, hvor du kan nyde de smukkeste solopgange, som området har at byde på. Fase 1 er klar til indflytning og fase 2 vil være klar i det første kvartal 2024.

Med et gennemsnitligt byggeareal på 80 m2 for 2-værelses lejlighederne og 95 m2 for 3-værelses lejlighederne lejligheder, er lejlighederne designet med en praktisk indretning og hvor høj kvalitet, energieffektivitet, øget komfort, åbne rum og lys er de virkelige hovedpersoner. Lejlighederne leveres med komplet køkken. Pre-installeret klimaanlæg og parkering er inkluderet i prisen.

Området ligger ved den eksklusive Marina del Este marina, og har 3 private swimming pools, et fitnesscenter udelukkende for lejlighedsejerne. I Marina del Este finder du et supermarked, restauranter, butikker, dykkerskole, bådudlejning og en tennisklub. Almuñécar ligger 10 minutter derfra i bil centrum af La Herradura ligger 5 minutter væk i bil, og tilbyder alt, hvad du kunne få brug for.

Projektet er tegnet af den bolivianske arkitekt Melvin Villarroel, som også var ansvarlig for design af Puerto Banus i Marbella. Et unikt projekt beliggende i privilegerede omgivelser, omgivet af Middelhavets skove og buske og mellem små bugter med krystalklart vand, hvis havbund, af ekstraordinær rigdom, har givet den udmærkelsen af at være erklæret et beskyttet område af UNESCO.

Marina del Este ligger en time fra Malaga lufthavn i bil, og der er også regelmæssige busforbindelser fra Malaga til Almuñécar. En 18-hullers golfbane ligger lige uden for Salobreñas centrale by og tager kun 30 minutter i bil, mens den berømte Baviera golfbane ligger 40 minutter væk. Under vintermånederne kan du køre en tur til op og stå på ski i Sierra Nevada.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Motionsrum
  • Privat Terrasse

Setting

  • Nær Golf
  • Nær Havet
  • Nær Skisportssted

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
1 sovevær. · 1 badevær. · 58 m²
€91,000 - €241,000
REF. ID: PROALM-TMR004
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet