Lejlighed til salg i Marbella

Bolig ID: PROCSW-PII044

€1,800,000 - €4,400,000

11,250 €/m2


160
-
450
2
-
4
soveværelser
2
-
3
Badeværelser

Uden tvivl er dette projekt et særpræget og uovertruffent ud over ethvert andet nybyggeri på Marbellas kystlinje. Et førsteklasses boligprojekt beliggende ved stranden på en af de sidste ledige grunde ud mod de vidunderlige strande på en af de mest eftertragtede lokationer i Marbella. Dette projekt tilbyder 96 rummelige lejligheder og semi-villaer af exceptionel kvalitet, hvor der kan nydes spektakulære fællesområder, herunder et ikonisk socialt centrum med massere af faciliteter, som hidtil ikke er set på Costa del Sol.

Dette banebrydende projekt har til formål at tilbyde sine fremtidige ejere et strandliv på en ny måde og nyde mere raffinerede oplevelser.

Kvaliteter

Ligesom selve komplekset er boligerne omhyggeligt designet til at give en unik boligoplevelse. Derfor tilbyder vi et enestående udvalg af materialer, herunder porcelænsfliser på øverste niveau, rummelige køkkener med de bedste apparater, en privat swimmingpool ved hver enhed, rumstyret varm/kold aircondition, komplet hjemmeautomatiseringssystem, elektriske skodder, gulvvarme i hele huset, lukket garage til mindst to køretøjer, præinstallation til opladning af elbiler og mere...

Og som om alt dette ikke var nok, vil adskillige personlige valgmuligheder være tilgængelige for fremtidige beboere designet af de anerkendte indretningsarkitekter, der samarbejdede i udformningen af disse enestående nye boliger.


Egenskaber

Climate control

  • Gulvvarme

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Privat Terrasse

Pool

  • Fælles

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
1 sovevær. · 2 badevær. · 68 m²
€270,000 - €445,000
REF. ID: PROCSW-BOR102
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
2 sovevær. · 2 badevær. · 89 m²
€209,900 - €274,900
REF. ID: PROCSW-SMA001
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
2 sovevær. · 2 badevær. · 110 m²
€460,000 - €570,000
REF. ID: PROCSW-PAL010
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
3 sovevær. · 2 badevær. · 78 m²
€368,200 - €764,400
REF. ID: PROCSW-BOR114
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet