Byhus/Rækkehus til salg i Caldes de Malavella

Bolig ID: PROCBV-PGA020

€885,000 - €950,000

5,268 €/m2


168
-
195
4
soveværelser
2
Badeværelser
313
-
655
Grundareal

Terrace Villas er beliggende nær det 18. hul ved golfbanen og besidder en førsteklasses beliggenhed i hjertet af PGA Catalunya Resort. Omgivet af Spaniens førende golfbane er udviklingen blevet opdelt i små enklaver for at bevare de naturlige omgivelser. De 4-værelses boliger ligger kun 2 minutters gang fra klubhuset, Residents 'Club og andre væsentlige faciliteter.

De nye boliger er fordelt på to etager og ligger ved siden af poolområdet. De er meget rummelige og består af køkken i stueetagen samt opholdsstue, der strækker sig til en privat gårdhave med barbecue område. De fire soveværelser er placeret på 1 sal heriblandt et master bedroom og privat terrasse.

Med boligernes øst orientering indbyder den brede facade til et fantastisk naturligt lys og udsigt til landskabet. Hver boligs monumentale indgang forvandler endda carporten til et æstetisk element. Ved at forene det invendige med det udvendige perfekt, glider Terrace Villas harmonisk i landskabet.

De ultramoderne villaer er udstyret med den nyeste "smart house" teknologi, med fordel som privat parkering og adgang til fællesområde - med infinity-pool, omklædningsrum og en solterrasse - ud over Residents 'Club med sin udendørs swimmingpool og fitnesscenter.


Egenskaber

Climate control

  • A/C
  • Gulvvarme

Features

  • Privat Terrasse
  • dresser-drawers-5
    Pulterrum

Parking

  • Privat

Pool

  • Fælles

Udsigt

  • Skov
  • Golf

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger