Byhus/Rækkehus til salg i Caldes de Malavella

Bolig ID: PROCBV-PGA019

€1,100,000 - €1,150,000

8,594 €/m2


128
-
170
4
soveværelser
4
Badeværelser
445
-
1057
Grundareal

Beliggende i den sydvestlige del af PGA Catalunya Resort og med udsigt over det 5. hul af den prisbelønnede stadionsbane, er L'Alzina-parcelhuse en stilfuld familieindstilling designet af den Barcelona-baserede arkitekt Jaime Prous.
4-værelses ejendom med et åbent plan-interiør designet med familie, liv og underholdning i tankerne. Det blanke flisegulv i de fælles boligarealer står i kontrast med egetræsgulv i soveværelserne. Den overdådige brug af planter bringer landskabet indendørs via en indvendig gårdhave fyldt med aromatiske planter. Gulv til loft vinduer i hele ejendommen udnytter middelhavslyset og giver generøs udsigt over golfbanen.

Den solfyldte terrasse har grillplads og fører til en 21m2 infinity pool. Det overordnede udseende og følelse af projektet er elegante vinkelarkitektur kontrasteret med den lækre, let skrånende anlagte græsplæne.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Termoruder
  • Privat Terrasse
  • dresser-drawers-5
    Pulterrum

Parking

  • Privat

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger