Byhus/Rækkehus til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SC2A-47256

€480,000

2,437 €/m2


197
4
soveværelser
2
Badeværelser
0
Grundareal

Beliggende i et af Nerjas eftertragtede boligområder kan du finde denne drøm om en ejendom, klar til bare at dukke op med dine kufferter.  Immaculately færdig til en meget høj standard. Beliggende på en stille blind vej uden gennemgående trafik, bare naboerne på gaden.  Indtast gaden gennem en privat port, der fører dig til en stor sydvendt terrasse, hvor du har en garageport indgang til at parkere 1 bil, og dette fører til den private pool.  Via nogle trin har du et smukt verandaområde, der fører ind i ejendommen.  Fra gangen til højre har du en stor stue og spiseplads med masser af vinduer og naturligt lys og adgang til bagterrassen og udendørs køkken / grillplads.  På indgangsniveauet har du også et brusebad og uafhængigt fuldt udstyret køkken igen med direkte adgang til grillområdet.  Gangen fører dig ovenpå til de 3 soveværelser og familiebadeværelse.  Det største soveværelse med en walk in garderobe.  På dette niveau kan du indsætte en trappe i det åbne tårn for at tage dig ud på en privat tagterrasse, som kunne tilbyde dig udsigt over Nerja og bagud til bjergene.  Nedenunder er der en 100m2 færdig kælder med en meget stor stue / legerum med åben pejs, et 4. soveværelse, opbevaringsrum, toilet og bryggers med adgang op til swimmingpoolen.  Et fantastisk familiehus i et boligområde.  Funktioner, herunder termoruder døre og vinduer, aircondition, off road parkering, privat swimmingpool.  Kun 15 minutters gang til centrum af Nerja. En skal ses ejendom! !

Egenskaber

Climate control

  • A/C
  • fireplace
    Pejs/Kamin

Features

  • Termoruder
  • Barbeque
  • home-improvement-12_1
    Vaskehus

Parking

  • Garage

Pool

  • Privat

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger