Byhus/Rækkehus til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SD35-48683

€235,000

1,836 €/m2


128
2
soveværelser
1
Badeværelser
128
Grundareal

Vidunderligt rækkehus til salg i Nerja - Urbanisering La Noria. 128m2 Ejendommen er opdelt i 3 etager, består af 1 toilet, køkken og stue åben til stor terrasse, 2 soveværelser et af dem med indbygget garderobe og badeværelse med badekar, det store soveværelse har balkon og panoramaudsigt over havet og bjergene, mulighed for at lave endnu en etage, har også en garage i stueetagen og fælles pool, som er ved at blive færdig. Ejendommen er meget rentabel, som det er med turistlicens. Tøv ikke med at arrangere dit besøg. Vidunderligt dobbelthus til salg i Nerja - Urbanización La Noria. Ejendommen er opdelt i 3 etager, den består af 1 toilet, køkken og stue åben til en stor terrasse, 2 soveværelser, et af dem med indbygget garderobe og badeværelse med badekar, hovedrummet har balkon og panoramaudsigt over havet og bjergene, Mulighed for at lave endnu en etage, Det har også en garage i stueetagen og en swimmingpool, der er ved at blive færdig. Ejendommen er meget rentabel, da den har en turistlicens. Tøv ikke med at arrangere dit besøg.

Egenskaber

Parking

  • Garage

Pool

  • Fælles

Setting

  • Nær Havet
  • shanty-house-village-1
    Nær By

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger