shutterstock 663345913 - Vinaros

Velkommen til Vinaros

Placeret en time syd for Tarragona på Costa Azahar ligger fiskerbyen Vinaros, en by, der blander “beachy vibes” med nogle af de bedste shoppingmuligheder i Castellon. Her kan du nyde fantastiske skaldyr, fremragende shopping og sublime strande med blå flag.

Beliggende i provinsen Castellon, lidt over en time væk fra Tarragona, ligger Vinaros, en kystby der kombinerer afslappede strand stemning med nogle af de bedste shoppingmuligheder i Castellon.

Strandene her er billedskønne: lange, gyldne, med fint sand og azurblåt vand, med en palme besat havnefront, der summer af restauranter, barer og caféer. Kør ad kystvejen, og smukke bugter begynder at dukke op, perfekte til at udforske ved snorkling.

Byen har også en travl fiskerihavn. Dette er gode nyheder for elskere af skaldyr for her finder man en overflod af friskfangede fisk og skaldyr året rundt, både på lokale markeder og på lokale frokostmenuer. Vær sikker på at du får prøvet den kendte lokale specialitet: Vinaros-rejer, en usædvanlig stor, kødagtig sort med en delikat smag, elsket over hele Spanien.

Gå til byens centrum for at shoppe eller for at nyde byens fantastiske arkitektur. Her er sublime pladser generøst flankeret med et stort udvalg af butikker, barer og restauranter, der fører til nogle spektakulære gamle bygninger. Sørg for at besøge den fantastiske kirke La Asuncion, som forener sin robuste, malede fæstningsstruktur med en storslået og raffineret kirke facade i barok stil.


Beliggenhed


Samfund

I Vinaros er hovedparten af indbyggerne spaniere med et mindre europæisk og internationalt klientel. Byen er berømt for sit fantastiske årlige karneval, som er et af de bedste i Spanien, for ikke at nævne King Prawn-festivalen!

Ejendom

Der er boliger, som passer til enhver smag og pengepung. Du kan vælge mellem lejligheder i byens centrum, på stranden eller ved golfbanen. Alternativt er der moderne luksusvillaer, smukke bungalower, skønne rækkehuse og også kommercielle ejendomme og jord til rådighed.

Faciliteter

Dette er et af de bedste shoppingområder i Castellon, så du finder alt, hvad du har brug for til dagligdagen, for ikke at nævne et fristende udvalg af luksus. Supermarkeder, små butikker, designer tøjbutikker, skobutikker, bagerier, slagtere, banker, masser af gode barer og restauranter – uanset hvad det er, du har brug for, finder du det her.

Transport

Vinaros har fremragende transportforbindelser med sin egen togstation, en regelmæssig busforbindelse og Castellon – Costa Azahar lufthavnen ligger kun 45 minutter væk. Tag motorvej E-15, så kan du være i Tarragona på lidt over en time.

Sundhed

Der er en lang række medicinske faciliteter, fra offentlige klinikker til private lægehuse, tandlæger, apoteker og dyrlæger. Det nærmeste hospital er Hospital Comarcal de Vinaros, kun 7 minutter væk fra byens centrum.

Leveomkostninger

Leveomkostninger er meget rimelige, især når du sammenligner Vinaros med andre populære kyststeder. Boligmæssigt får du meget for pengene her og offentlig transport fungerer godt og er billig.


Andre guider i samme område