TH864

Lars & Bo

Køber i Cómpeta
November, 2022
star star star star star

Efter at have besluttet, at købe bolig i Sydspanien brugte vi ca. 6 måneder på at orientere os og finde boliger - primært via internettet.

Først  da vi kom i kontakt med Tine Villanueva fra bolig-udland.dk, blev vores søgning dog rigtig målrettet . Tine arbejdede ud fra vores ønsker (som der var mange af) og på den måde fik hun  på kort tid hjulpet os med, at få konkretiseret og kvalificeret vores boligsøgning.

På baggrund af vores udarbejdede og lange boligliste, som vi på forhånd havde fremsendt,  drog vi til Spanien på boligbesigtigelse. 

Her trådte Mikael Ingelsbo og Marlene til. De havde planlagte boligfremvisninger dels ud fra vores lister, men også ud de aktuelle og relevante boliger, som de havde fundet frem til. Vi så på ikke mindre end 19 boliger på 2 1/2 dag, hvilket kan lyde af rigtig meget, men med Mikaels strukturering og løbende opsamling hjalp han os til at bevare overblikket og holde fokus på netop på de, for os, væsentlige kriterier. Dette gjorde vores endelige valg og beslutning let for da vi på 3. dagen så  byhuset, der matchede alle vores kriterier og ønsker, var vi ikke et øjeblik i tvivl.

Vi fik stor hjælp og rådgivning i den endelige forhandling af Mikael og alt det praktiske med advokat og notar forløb let og ukompliceret, så alt var på plads i løbet af få dage, så vi kunne tage hjem og afvente at formaliteterne, kom på plads.

Alt i alt har det været en meget  positiv og ukompliceret proces  for os, at købe bolig i Spanien og vi har følt os trygge og i særdeles professionelle hænder gennem hele processen og kan kun anbefale bolig-udland.dk til alle, der går med tanker om, at købe bolig i Spanien.

En stor tak til “vores” team Tine, Mikael og Marlene fra bolig-udland.dk

Mange hilsner,

Lars & Bo


Vi købte denne bolig