Marzo2020

Lars Sandstrøm

Køber i Gran Alacant
Juli, 2022
star star star star star

Bolig-udland.dk skabte en tryg proces
 

Jeg har i nogle år haft kig på at købe en bolig i Spanien, men det var først i mødet med Bolig-udland.dk, at processen med at finde og købe bolig blev strømlinet. På en ferie i Alicante viste Line Lützow fra den lokale Bolig-udland.dk mig og mine børn nogle lejligheder, der matchede min ønsker ret præcist. Jeg endte med at vælge en prospekt-lejlighed i Gran Alacant, syd for Alicante. Det har jeg ikke fortrudt.


I processen med at skabe et trygt køb, få overblik over økonomien, få ordnet papirer, og få gjort boligen klar til indflytning, har Line og Bolig-udland.dk spillet en vigtig rolle. For når man som mig ikke kan meget spansk, entreprenøren bliver forsinket med byggeriet, og selve overleveringen af lejligheden absolut kunne ønskes bedre, så er det meget værdifuldt med en mægler som Line, der følger op på processen, giver god rådgivning, tager dialogen med entreprenøren, og får brikkerne til at falde på plads.
 

Jeg kan derfor varmt anbefale at tage kontakt til Bolig-udland.dk, hvis du går med planer om at købe bolig i Spanien. De bidrager til at skærpe dine boligønsker, at give dig tryghed i forhold til den samlede økonomi, og endelig assisterer de, hvis der opstår udfordringer undervejs.

Jeg har fundet min drømmebolig, og hvis jeg igen skal købe eller sælge bolig i Spanien, ved jeg godt, hvor jeg skal henvende mig.

Lars Sandstrøm


Vi købte denne bolig