apartment_in_gran_alacant

Cathrine Lyster

Køber i Gran Alacant
Juli, 2022
star star star star star

Tak for hjælpen med at finde vores drømmebolig :)

Bolig-Udland.dk og deres mægler Jesper Bejerholm på Alicante kontoret har hjulpet os med at finde og købe drømmeboligen og de hjalp os gennem de mange spørgsmål, overvejelser og processer, som fulgte med så stor en beslutning om at købe bolig i udlandet :)

Med spænding tog vi ned i maj måned for at kigge på boliger med Jesper. Det var en meget behagelig oplevelse - og proces - at besigtige boliger sammen med Jesper, og han var meget lyttende ift. vores prioriteringer. Dette kom bl.a. til udtryk i at Jesper hurtigt fik rykket rundt på nogle fremvisninger så vi brugte tiden bedst muligt.

Jesper og bolig-udland.dk har været støttende og vejledende hele vejen, lige fra fremvisning, til vi bød på en bolig og til det endelige køb. Vi havde entreret med en dansk advokat på anbefaling fra Bolig-Udland, og da advokaten måtte rejse akut til Danmark, ringede Jesper til os og tilbød om han skulle tage med os til notaren ift. at bistå med evt. tolkning.

Det blev ikke nødvendigt, men bare det at Jesper tænkte på os, var ikke bare ekstra god service, men efterlader os også med et indtryk af en mægler, der bekymrer sig om sine kunder - også selvom deres del af processen faktisk er slut!

Bedste anbefalinger herfra.

Cathrine Lyster


Vi købte denne bolig