Amara24

Penille & Jan

Køber i Santa Pola
Juni, 2022
star star star star star

Nykredit anbefalede bolig-udland.dk, da vi i forbindelse med finansieringen spurgte ind til, hvordan man “gjorde” når man skulle købe bolig i Spanien.

Vi tog kontakt til Line Lützow der er områdeansvarlig for Costa Blanca, under vores sommerferie i august 2021 og hun arrangerede hurtigt nogle fremvisninger, som på det tidspunkt fint passede til vores ønsker, men vi udtrykte også interesse for et projektsalg som vi i første omgang blev varme på. Det gjorde finansieringen noget kompliceret grundet den lange byggeproces og i mellemtiden blev vi i tvivl, om vi ikke havde handlet for hurtigt og gik ud af handlen igen.

Derfor var andet besøg i Spanien sidste uge i februar 2022, hvor vi også fandt den bolig vi nu har købt. Vi har fået en fantastisk bolig, som vi bliver meget glade for.

Line er et behageligt menneske og var god til at rådgive os om boligerne. Det gav os en tryghed under fremvisningerne og også under forhandlingen om prisen. Vores bolig er lidt speciel, da den har stået tom siden den blev færdig et sted mellem 2002 og 2004. Der var ikke vand og el tilsluttet. Line hjalp os med vvs og elektriker samt kontaktoplysninger til Iberdrola og Hidroaqua.  

I det store hele har vi været glade for Line og hun har været en stor hjælp.

Med venlig hilsen,
Penille og Jan


Vi købte denne bolig