Mette & Morten Pilgaard

Køber i Orihuela Costa
April, 2022
star star star star star

Kære Bolig-Udland
Vi vil gerne sende jer lidt info om vores købsoplevelse gennem Bolig-Udland.dk

Vi har gennem en del år, tænkt på at købe en feriebolig i udlandet, og efter søgning måtte vi nok konstatere at det skulle være i Spanien, nærmere bestemt i Alicante området.

Vi var i 2019 til et af jeres foredrag på feriemessen i Herning.

Vores første kontakt med jeres kontor i Alicante, var i november 2019, hvor der var nogle boliger vi gerne vil høre om. Jeres dygtige medarbejder Line hentede os på vores hotel, og viste os de boliger vi ønskede at se i Gran Alacant.

Der kom desværre lidt Covid19 ind over hele vores købsproces, så den har trukket lidt ud. Men vi har altid mødt, en venlighed fra Line, og en tålmodighed med os, og vores svære valg.

Vi fandt en bolig i sommeren 2021, men handlen blev annulleret pga. vandskade, godt at Line havde fået tjekket det hele under fremvisningen, ellers var det måske først blevet opdaget efter vi havde fået nøglerne.

Endelig i februar 2022, fandt vi vores feriebolig i Playa Flamenca, og har overtaget nøglerne d. 16. marts, og har været i lejligheden første gang d. 1. april, hvor vi hentede nøglerne på jeres kontor i Alicante sent om aften, men Line var der og udleverede dem.

Vores oplevelse med Bolig-Udland.dk og Line fra jeres kontor, har være perfekt, og vi er glade for at have valgt jer.

Vi vil gerne benytte lejligheden til også at sende en ros til jeres samarbejdspartner Advokat Adam Smith, vi har hele vejen igennem følt os i trygge hos ham.

Med venlig hilsen,

Mette og Morten Pilgaard
Nye boligejere i Spanien


Vi købte denne bolig