Lejlighed til salg i Xeresa

Bolig ID: SOLGTPROVAL-ASA103

€115,000 - €140,800

2,054 €/m2


56
-
116
1
-
3
soveværelser
1
-
2
Badeværelser

Meget overkommelige 2 og 3 soveværelses lejligheder i et nyt boligområde, få minutter fra de smukke kilometer lange strande i Gandia, Valencia. Et utrolig godt område med massere at byde på, tæt på mange byer, mindre samfund og strande.

På samme tid er det en dejlig og fredelig oase hvor du kan nyde det ægte Spanien .... en drøm! Fra 114,59 m2 til 186,32 m2 Priser fra € 116.000 op til € 178.000.

Urbaniseringen er unik i sin natur, med en økologisk idé, om at skabe en rolig oase der er indlejret i grønne omgivelser omgivet af bjerge.

Lejlighederne har åbne planløsninger og rummelige 40 m2 eller 50 m2 terrasser, hvorpå man kan nyde den dejlige middelhavsatmosfære og en vidunderlig udsigt over Parc Natural Fen med utallige appelsinlunde, frugtplantager og indlandsanlæg.

Det grønne område omfatter også petanque-, padel tennisbaner og en legeplads. Anlægget er designet med det formål at tilbyde maksimal komfort og høj kvalitet for hver bebygget tomme. Her finder du fantastiske grønne områder med klubhus, swimmingpool og et motionscenter med moderne udstyr og mulighed for at øve yoga, pilates, zumba etc., café og restaurant / bar.
Pool området omfatter en pool egnet til invalide med omklædningsrum / toilet og et børnebassin med vand-rutschebane.

Privat garage og lagerfaciliteter er inkluderet i prisen!

Nyd livet og spaniens bedste vinterklima hele året rundt eller i feriesæsonen. Feriestedet er ideelt beliggende kun 30 minutter i bil til Valencia og cirka en time til Aliante lufthavn. I de nærliggende byer Gandia og Denia er der alle nødvendige tjenester såsom skoler, indkøbscentre, sportsfaciliteter og hospitaler. Baseret på erfaring er det vores faste overbevisning, at det er en unik købsmulighed, selvom hensigten er langsigtet indlogering eller af investeringsgrundlag.


Egenskaber

Features

  • Motionsrum
  • Paddle Tennis
  • Tennisbane

Parking

  • Garage

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger