Villa til salg i Aguilas

Bolig ID: SOLGTPROCBS-MUR001

€254,000

2,117 €/m2


120
3
soveværelser
3
Badeværelser
181
-
271
Grundareal

Residencial Isla del Fraile Villas ligger i den eksklusive Isla del Fraile urbanisering i Aguilas og er et fantastisk område på Costa Calida kun 50 minutter fra den nye lufthavn Murcia eller Almeria og 1 t30min. Fra Alicante lufthavn. Området er forbundet gennem motorvejen med byerne Cartagena, Alicante og resten af strandene i Murcia og Almeria. Stedet er tilgængeligt med lokale tog.

Boligen består af 14 eksklusive villaer på 3 soveværelser, der kombinerer moderne design, kvalitet og funktionalitet. Placeringen tilbyder en fantastisk udsigt til pitch og putt golf i Isla del Fraile urbanisering og til grønne områder og bjerge, der omgiver området. En villa består af en stor stue, et møbleret køkken, 3 badeværelser og terrasse. Hver villa har sin egen grund med terrasse, have, pool og parkeringsplads.

Isla del Fraile Villas ligger i en eksklusiv urbanisering med direkte adgang til en unik strand fra urbaniseringen. Derudover er området tæt på Aguilas Plaza Mall, mange butikker, barer og restauranter samt chiringuitos, fitnesscenter, apotek osv. Urbaniseringen har sin egen restaurant, hotel og sportsfaciliteter.


Egenskaber

Features

  • Privat Terrasse

Garden

  • Privat

Parking

  • Privat

Pool

  • Privat

Udsigt

  • Landområde

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger