Lejlighed til salg i Port d'Alcudia

Bolig ID: SOLGTMAR-024

€0

€/m2


74
3
soveværelser
1
Badeværelser
7
terrace

Port d´Alcudia lejlighed i første linie

Leder du efter en feriebolig med en privilegeret beliggenhed?

Denne lejlighed er det perfekte sted for dig, der leder efter et stilfuldt hjem kun få skridt fra stranden.

Beliggende på hovedgaden i Alcudia Havn hvor du bogstaveligt talt kun er et stenkast fra restauranter, boulevarden og sandstrandene i Alcudia er fuldstændig enestående. 

De 2 skønne terrasser i denne lejlighed vender ud mod en stille sidegade, som giver dig ro og fred, når du ønsker at trække dig fra den hektiske hverdag.

Foreningen hér er eftertragtet og har sikkerhed, der garanterer ro og komfort for sine ejere.

Denne skønne lejlighed består af to soveværelser med dobbeltsenge, det ene med egen terrasse, hvorfra man kan se de smukke bjerge. Et mindre soveværelse med en køjeseng giver dig masser af muligheder for gæster. Udover dette finder du et badeværelse med indbygget badekar og et stort lyst køkken. Køkkenet har ydermere et stort opbevaringsrum med vask, vaskemaskine og tørretumbler. Alle hvidevarer er købt indenfor de sidste 2 år.

Stuen har en skøn stor sofa samt spiseplads og mulighed for at åbne terrassedørene fuldt op, så der kommer lys ind i lejligheden, ligesom du hér finder en skøn terrasse.

Lejligheden sælges fuldt møbleret hvilket, for den rette køber betyder, at lejligheden er total indflytningsklar og her venter altså en bolig hvor man ikke behøver tænke over andet end at nyde livet.

Hvis du leder efter en enestående lejlighed med en uovertruffen beliggenhed, så gå ikke glip af muligheden for at besøge denne lejlighed. Ring nu for at arrangere et besøg og opdag, hvad der gør denne lejlighed så speciel!


Egenskaber

Features

  • Privat Terrasse

Furniture

  • Fuldt møbleret

Setting

  • Nær Havet

Udsigt

  • Bjerge

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger