Villa til salg i Almuñécar

Bolig ID: SOLGTGRA-MI015

€0

€/m2


80
3
soveværelser
1
Badeværelser

RIGTIG GODT TILBUD, PRIS NEDSAT FRA 128.000€ TIL 108.000€.

Villa med dejlig udsigt over bjergene og kun fem minutters gang til stranden og under ti minutter til et stort supermarked. Beliggende i et roligt område med nem adgang til adgangsveje.

Huset har tre soveværelser og et badeværelse, en stor stue og et fuldt udstyret køkken. Fra køkkenet har du adgang til terrassen, hvor du kan sidde og nyde roen og udsigten mens du spiser en god middag. Der er yderligere to mindre terrasser. Boligens samlede areal er 80 kvm.

Det omkringliggende område tilbyder apoteker, restauranter, caféer og et supermarked. Til det centrale Almuñécar har du 20 minutters gang og tilbyder alt hvad du behøver. Almuñécar er en time fra Malagas lufthavn i bil, er der også regelmæssige busafgange til og fra Malaga.

Du finder desuden en lækker 18-hullers Golfbane ligger lige uden for Salobreña centrum, og om vinteren har du kun halvanden times kørsel til Granada og skiløb i Sierra Nevada.


Egenskaber

Features

  • Privat Terrasse

Udsigt

  • Bjerge

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger