Villa til salg i Almuñécar

Bolig ID: PROGRA-RIV002

€1,350,000 - €1,950,000

3,222 €/m2


419
-
515
4
-
5
soveværelser
4
-
5
Badeværelser

Luksusvillaer i almuñécar med privat pool og 180 graders havudsigt.

15 luksusvillaer designet af den berømte Costa del Sol-arkitekt Fernando Pérez del Pulgar. Et avantgardekompleks med store vinduer, der åbner ud til enorme terrasser og med 180 graders panoramaudsigt over Middelhavet, seks villamodeller, der tilfredsstiller enhver smag og forventning. Der er i øjeblikket seks villaer tilbage med fire eller fem soveværelser.

Beliggende højt over havet med store vinduer og rummelige terrasser midt i et tropisk miljø, som et stort skib, der hænger over det blå hav. Bæredygtigt byggeri for at minimere energiforbruget og i harmoni med naturen. Moderne arkitektur med luksuriøs finish og særlig opmærksomhed på detaljer, her har du mulighed for at skræddersy din egen villa.

Ud over alle de gode kvaliteter kan du stole på, at vi administrerer din ejendom hele året rundt og 24 timer i døgnet. Administrationen omfatter vedligeholdelse og pleje af villaerne samt sæsonbestemt udlejning. Derudover vil de 15 ejere have en Aventura 37-katamaran til eksklusiv brug, som hver ejer kan reservere til privat brug med skipper og transport til marinaen.

Beliggende 5 minutter i bil til centrum af Almuñécar, 10 minutters gang til den nærmeste strand. Det tager en time at komme til Malaga lufthavn i bil, men der er også en regelmæssig busforbindelse fra Almuñécar. Der er en 18-hullers golfbane i Salobreña, knap 20 minutters kørsel fra huset. Om vinteren er der kun halvanden times kørsel til Granada med skiløb i Sierra Nevada - det bedste af to verdener.


Egenskaber

Features

 • Motionsrum
 • Privat Terrasse
 • Sauna

Garden

 • Privat

Pool

 • Privat

Setting

 • Nær Golf
 • Nær Havet
 • shanty-house-village-1
  Nær By

Udsigt

 • Bjerge
 • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
3 sovevær. · 3 badevær. · 411 m²
€530,000
REF. ID: PROCSW-DIS003
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
4 sovevær. · 3 badevær. · 147 m²
€408,450
REF. ID: PROCBN-LEHII
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet
Anbefalet
3 sovevær. · 4 badevær. · 220 m²
€779,000 - €1,195,000
REF. ID: PROCSW-GGS001
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet