Byhus/Rækkehus til salg i La Cala de Mijas

Bolig ID: PROCSW-IDI102

€475,000 - €890,000

4,318 €/m2


110
-
171
2
-
3
soveværelser
2
-
3
Badeværelser

Den misundelsesværdige livsstil her tilbyder beboerne det bedste af alle verdener. Ejerne kan slappe af i fred og ro i det smukke andalusiske landskab i deres luksuriøse private urbanisering, men er kun få minutter i bil fra badebyen La Cala de Mijas. Denne del af kysten kan prale af nogle af de smukkeste strande på Costa del Sol samt fashionable strandklubber og chiringuitos - traditionelle strandrestauranter, der serverer den friskeste fisk og lækre middelhavskøkkener.

Ved at købe et byhus på Wyndham Grand La Cala Golf Residences åbner du døren til en eksklusiv livsstil med et væld af muligheder for at nyde det allerbedste, denne smukke del af verden har at byde på. Eventyrere og naturelskere vil nyde at udforske naturen og nyde muligheden for at vandre, cykle eller endda ride ud fra det nærliggende ridecenter for at udforske det maleriske landskab i den smukke region Andalusien, hvor du kan gå i timevis uden at se en sjæl.

Ikke alle rækkehuse er skabt lige. Wyndham La Cala Golf Resort-boligerne fås med to eller tre soveværelser og har et moderne design med naturlige, organiske elementer og designdetaljer, der adskiller dem og gør dem til noget ekstraordinært.

Træ samt ældet, genanvendt stål og sten tilfører en følelse af varme og naturlig tekstur, der kombineret med de slanke, moderne linjer i det moderne design giver en tiltrækkende kontrast, der adskiller og forbedrer boligernes design.

Indenfor er det rummelige, åbne layout designet til at flyde problemfrit, fra opholdsstuen med udsigt over den store terrasse til det eksklusive fuldt udstyrede Dica-køkken, der er udstyret med topmoderne Siemens-apparater. En køkkenø med morgenmadsbar er ideel til afslappede måltider, mens der er en spiseplads til mere formelle sammenkomster med venner og familie.

Tagterrassen er det perfekte sted til virkelig at opleve det storslåede andalusiske landskab. Den er komplet med et
udekøkken og en grill og kan nås via en udvendig vindeltrappe, og det er det ideelle sted at nyde de vidunderligt rolige omgivelser - eller dele privilegiet, nippe til solnedgange med venner eller nyde dyrebare øjeblikke ved familiemiddage.

Beboerne har brug for wellness-centret – et fuldt udstyret fitnesscenter med spa og sauna til afslapning efter en træning. Der er endda den mest moderne af alle faciliteter - et co-working center, en luksuriøs bekvemmelighed for
fjernarbejde, der forbyder pendling, men stadig giver mulighed for at mingle med andre beboere, mens man arbejder og nyder en ændring af tempoet.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Motionsrum
  • Privat Terrasse

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger