Lejlighed til salg i Rincón de la Victoria

Bolig ID: PROCSE-BYS101

€215,600 - €507,400

3,534 €/m2


61
-
210
1
-
2
soveværelser
1
-
2
Badeværelser

Victoria Bay er et boligkompleks, der tilbyder rummelige, komfortable og veldesignede lejligheder med 1, 2 og 3 soveværelser, samt penthouselejligheder med solterrasser hovedsageligt orienteret mod eftermiddagssolen. Det er et fuldt udstyret boligkompleks beliggende blot 100 meter fra havet.

Designet af dette boligkompleks følger en ren æstetik, der prioriterer boligernes lysstyrke, med taglejligheder og rummelige udendørs terrasser. Dens indvendige layout er designet til at skabe meget hyggelige, men funktionelle rum.

Den effektive tilrettelæggelse af fællesarealerne, dets komplette faciliteter, energieffektiviteten og materialernes fortræffelighed fuldender projektets kvalitet.

Victoria Bay har en bred vifte af tjenester omkring sig. Dens beliggenhed, Rincón de la Victoria, er en traditionel by med alle de faciliteter og fritidsaktiviteter, du har brug for. Og dets nærhed til Malaga, kun få minutter væk, placerer boligkomplekset i gåafstand fra byens havn, dens gader og dens underholdning.

At bo i Rincón betyder at være 20 minutter væk fra Malaga, dets lystbådehavn, alt dets kulturelle liv, underholdning og dets enorme gastronomiske tilbud.

Skynd dig at booke en besigtigelse, inden det er for sent!


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • Privat Terrasse
  • dresser-drawers-5
    Pulterrum

Parking

  • Garage
  • Privat

Pool

  • Fælles

Setting

  • Nær Havet

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger