Villa til salg i Caldes de Malavella

Bolig ID: PROCBV-PGA011

€1,600,000 - €1,750,000

5,351 €/m2


299
-
450
4
soveværelser
3
Badeværelser
1050
-
1223
Grundareal

La Pineda Villa 18 er en charmerende designer-villa fyldt med naturligt sollys. Designet er af en catalansk arkitekt Jordi Llinares Martín, der specialiserer sig i lavenergi arkitektur, hvide gipsbeklædning kombinerer med traditionel 'Floresta' murstens-teknik som er typisk for området.

Skandinavisk inspireret, åben planløsning lever luftstrømmen naturligt gennem rummet for at skabe en lys og blød atmosfære, der er afslappet og let at leve i. Lav emissions termoruder, motoriserede persienner og skydedøre skaber et rum, der tilpasser sig kompromisløst til middelhavsklimaet. Gulvbelægning af hårdt træ løber gennem køkkenet, opholdsrum og soveværelser sat i kontrast af keramiske fliser i badeværelserne og bryggers. Bulthaup køkken komplimenteres af top-kvalitets apparater af Gaggenau.

Du finder aircondition og gulvvarme på begge planer af huset og drager fordel af internetbaserede smarthouse system sat op til resortets kontrolcentral. På terrassen er en infinity pool på ca. 30m2 omgivet af haver og fyrretræer, hvilket giver en dyb følelse af privatlivets fred. Der er også en regnvandstank, der er programmeret til at omgå i et indbygget vandingsystem for at holde grunden grøn og frodig året rundt.


Egenskaber

Climate control

  • A/C
  • Gulvvarme

Features

  • home-improvement-12_1
    Vaskehus
  • wood-material-1
    Trægulv

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger

Anbefalet
5 sovevær. · 5 badevær. · 1053 m²
€4,500,000
REF. ID: PROCSW-NOK008
Nybyg/ Projektsalg Anbefalet