Lejlighed til salg i Orihuela Costa

Bolig ID: PROCBS-TMR113

€209,000 - €301,000

3,317 €/m2


63
-
102
2
-
3
soveværelser
1
-
2
Badeværelser

Strandlejligheder i Villamartin med 2 eller 3 soveværelser, fælles pools samt store fællesarealer.

Dette projekt ligger i området Villamartin Golf (Orihuela Costa), og er designet til at opfylde behovene hos dem, der leder efter middelhavslivsstilen, i et roligt, men veletableret område og alligevel tæt på havet (8 minutter) og meget tæt på alle faciliteter. Det indhegnede område har i alt 94 boliger, lejligheder med 2 og 3 soveværelser og 1 eller 2 badeværelser. Endvidere får alle lejlighederne parkeringsplads i kælderen med eller uden depotrum. Fællesarealerne er på ca. 3.300 m2. Der er 2 pools, jacuzzi og 2 bowlebaner. W-Fi vil være tilgængeligt i alle fællesområder.

Lejlighederne i denne nye bolig er fordelt i 3 blokke i stueetagen plus tre etager, med lejligheder med 2 og 3 soveværelser og 1 og 2 badeværelser. Du kan vælge, hvor du vil bo; stuelejligheder med privat have, mellemetager med store terrasser designet til at lade dig få mest muligt ud af lyset og nyde solen eller øverste etage med en tagterrasse. Alle lejlighederne har Wi-Fi routere installeret med udstyr klar til fjernsyn på flere sprog. Andet aspekt, der er værd at nævne, er designet af lejlighederne, badeværelser med skjulte vandcisterner, bruser med bruseafskærmning, indbyggede skabe og samtaleanlæg forbundet med de to indgange til boligkomplekset inkluderet.


Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe
  • Privat Terrasse

Parking

  • Privat

Pool

  • Fælles

Setting

  • Nær Golf

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på lån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Beregn lån til køb af bolig I Spanien med Nykredit via denne beregner

Låneberegner

Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger