Lejlighed til salg i Orihuela Costa

Bolig ID: PROCBS-CON101

€193,000 - €268,000

2,881 €/m2


67
-
71
2
soveværelser
2
Badeværelser

Moderne lejligheder med 2 soveværelser og 2 badeværelser beliggende i Villamartín mindre end 10 minutters kørsel fra strandene i Orihuela Costa. Lejlighederne har åbne og oplyste stuer med moderne åbent køkken og skydevinduer i forbindelse med forterrasse. Der er stueetager med stor have samt den øverste med privat solarium og havudsigt. Det private kompleks har pool og grønt område og hver lejlighed har parkeringsplads i kælder og depotrum.

Dette kompleks er tæt på alle faciliteter såsom restauranter, tapasbarer og supermarkeder og er meget tæt på Zenia Boulevard indkøbscenter med dets 130 trendy butikker. Smukke Cala Captain og Playa Flamenca strand er en 10 minutters kørsel.

Alicante lufthavn ligger 40 minutters kørsel derfra.


Egenskaber

Climate control

  • Centralvarme

Features

  • Privat Terrasse
  • Solterasse

Parking

  • Privat

Pool

  • Fælles

Setting

  • Nær Havet

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger