Villa til salg i Orihuela Costa

Bolig ID: PROCBS-COL001

€715,000

4,767 €/m2


150
-
225
3
soveværelser
2
Badeværelser
854
-
1043
Grundareal

Las Colinas Golf & Country Club - Madrino Community

Placeringen af hver villa i dette boligfællesskab er blevet grundigt analyseret for at få mest muligt ud af sollyset og opnå optimal integration i miljøet. I alle villaer i Madroño-samfundet er udendørs rum opfattet som en udvidelse af det indre, og dets store vinduer på facaden øger følelsen af rummelighed.

Madrino Community har en privilegeret beliggenhed i Las Colinas Golf & Country Club, med en fantastisk udsigt mod golfbanen, anerkendt internationalt af World Golf Awards 2015, 2016 og 2017, som en af de 100 bedste i det kontinentale Europa og det bedste i Spanien.

Fase I i Madroño Community består af 10 villaer, af to forskellige stilarter - begge stilarter Cárabo og Búho har 3 soveværelser, 2 badeværelser og et toilet.

Fase II i Madroño Community består af 6 individuelle villaer i to forskellige stilarter - Mochuelo og Cárabo, begge stilarter tilbyder 3 soveværelser, 2 badeværelser og et toilet.

Cárabo Villa:
Med en privilegeret beliggenhed, for det meste ved foden af golfbanen, nyder Cárabo-villaerne unikke omgivelser og en uovertruffen udsigt. Både en-etagers og to-etagers huse er tilgængelige, og designet søger at udnytte alle rum til fulde og blandes i de naturlige omgivelser.
De indvendige værelser strækker sig ud til udendørs rum med en pool, der er designet til at nyde Middelhavets klima og landskab.
Cárabo villaer tilbyder tre rummelige soveværelser, to badeværelser og et gæstetoiletrum. Det store soveværelse har eget badeværelse og et stort omklædningsrum. Ejendommene har en udvendig parkeringsplads.

Búho Villa:
Villaer i Búho har to etager og giver mulighed for at leve i et unikt levested. med Middelhavskov på den ene side og beliggende på et privilegeret niveau med udsigt over golfbanen.
Påvirkningen på omgivelserne minimeres af et lodret arkitektonisk koncept, der leverer en levende oplevelse i harmoni med naturen.
Den private pool i Búho-villaer ser ud til at smelte sammen med himlen som en balkon, hvilket giver en følelse af kontinuitet til terrassen, der vender mod stuen. Værelserne inde i villaen er fulde af lys, og de store vinduer forbedrer følelsen af rummelighed og giver beboerne mulighed for at undergå sig selv i et naturligt, entydigt og privilegeret miljø.

Villaer i Búho har tre soveværelser, et gæstetoiletrum og to badeværelser, hvoraf det ene er en suite og, da det åbner ud mod det ydre, hvilket giver en meget speciel badoplevelse i harmoni med resten af ejendommen. Det store soveværelse, der ligger på anden sal, suppleres med et stort omklædningsrum og terrasse.
Villaerne har en underjordisk garage og opbevaringsrum med direkte adgang fra og uden for ejendommen.

Mochuelo Villa:
Mochuelo-villaerne har en storslået beliggenhed ved foden af golfbanen. De er stort set fordelt på en enkelt etage. De har mulighed for at indarbejde en garage i kælderen som en ekstra.

Villaen har tre soveværelser og en stor stue med integreret køkken. Dets funktionelle og horisontale layout gør det muligt for den at nyde en bred udvidelse af privat jord omkring huset. De åbne vinduer på facaden er skubbet til det yderste og eliminerer den konventionelle væg fuldstændigt og integrerer det udvendige landskab med det indre af huset.

Terrasserne er udtænkt som en forlængelse af de indvendige rum og indeholder elementer af skygge som dækker, der øger følelsen af rummelighed. Det store soveværelse har eget badeværelse og har en terrasse med udsigt over golfbanen og den private pool. Huset er udstyret med et solarium på taget, hvorfra du kan nyde solen og udsigten over golfbanen.


Egenskaber

Climate control

 • A/C
 • Gulvvarme

Features

 • Termoruder
 • dresser-wardrobe
  Indbyggede Garderobeskabe
 • Motionsrum
 • Paddle Tennis
 • Privat Terrasse
 • Tennisbane

Garden

 • Privat

Parking

 • Carport
 • Privat

Security

 • 24 Timers Vagt
 • mobile-phone-blackberry-2
  Dørtelefon
 • Lukket Kompleks

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger