Villa til salg i Pulpí

Bolig ID: PROALM-TMR002

€349,000 - €369,000

2,237 €/m2


156
3
soveværelser
3
Badeværelser
251
Grundareal

Dit eget hjem og grund med havudsigt på Costa Almería. Las Villas de Mar de Pulpí er det perfekte sted at nyde middelhavet med privatlivets fred og intimitet, der kun kan nydes fra sådanne selvstændige hjem på private grunde.

Rummelig egen have, imponerende terrasse og valgfri privat swimmingpool vil skabe et miljø med eksklusiv ro og afslapning. Vælg villaens størrelse baseret på dine behov, fra 2 soveværelser til 3 soveværelser i en villa.

På første sal kan den betagende havudsigt nydes på den ene side af huset mens de karakteristiske bjerge kan nydes fra den anden side. Disse designer-villaer kombinerer funktionalitet og moderne arkitektur med varmen i det traditionelle middelhavsdesign.


Egenskaber

Features

  • Privat Terrasse

Garden

  • Privat

Parking

  • Privat

Pool

  • Privat

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger