Erhverv til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SD31-51962

€320,000

1,600 €/m2


200
0
soveværelser
0
Badeværelser
200
Grundareal

I hjertet af Nerja finder du disse rummelige erhvervslokaler på 200 kvadratmeter med alsidigheden til også at blive et hyggeligt hjem. Dens centrale beliggenhed gør det til en unik mulighed for at etablere en blomstrende virksomhed. Rummet har separate badeværelser til mænd og kvinder, hvilket sikrer komfort og funktionalitet. Lokalerne fremhæver sin alsidighed og omfatter en 50 kvadratmeter mezzanin, der giver ekstra plads til at imødekomme forskellige kommercielle eller boligbehov. Ejendommen har fuldt udstyret køkken med apparater af høj kvalitet, hvilket gør det nemt at skabe et enestående kulinarisk miljø. Et særpræg ved dette sted er dets ekspansive terrasse, der giver et udendørs rum, der er perfekt til arrangementer, møder eller bare nyde Nerjas solrige vejr. Med alle disse bekvemmeligheder og muligheder tilbyder disse forretningslokaler en unik ramme for at gøre dine projekter og drømme til virkelighed.

Egenskaber

Setting

  • Nær Marina

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger