Byhus/Rækkehus til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SD31-51897

€645,000

3,071 €/m2


210
3
soveværelser
3
Badeværelser
300
Grundareal

Unik mulighed i Nerja! Villa med privat pool kun 5 minutter fra stranden Højdepunkter: Enestående beliggenhed: Denne villa er strategisk beliggende i et spektakulært område i Nerja, kun 5 minutter fra stranden. Du vil nyde det bedste fra begge verdener: ro og nærhed til havet. Chalet Funktioner: Aircondition for at holde dig kølig på varme dage. Indbyggede skabe til praktisk opbevaring. Opvarmning til køligere nætter. Privat have, en naturlig forlængelse af dit boligareal. Terrasse til at nyde al fresco måltider og øjeblikke af afslapning. Opbevaringsrum til opbevaring af dine ejendele på en organiseret måde. Fuldt udstyret køkken med moderne apparater: ovn, vaskemaskine, mikroovn, køleskab. Patio for at nyde et mere intimt hjørne af ejendommen. Suite med eget badeværelse for større komfort. Privat pool: Juvelen i denne villa er dens private swimmingpool. Fordyb dig og nyd den andalusiske sol i dit eget rum. Salg møbleret: Denne villa sælges fuldt møbleret, klar til at flytte ind. Alt hvad du behøver for at starte dit nye liv i Nerja. Er du klar til at gøre denne villa til dit hjem? Gå ikke glip af muligheden for at bo i charmerende Nerja, med alle faciliteter og stranden kun få minutter fra din dør. Kontakt os for flere detaljer og planlæg dit besøg!

Egenskaber

Climate control

  • A/C

Features

  • dresser-drawers-5
    Pulterrum
  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe

Furniture

  • Fuldt møbleret

Pool

  • Privat

Setting

  • Nær Havet
  • Nær Marina

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger