Byhus/Rækkehus til salg i Torrox

Bolig ID: CST-SD31-50200

€260,000

1,844 €/m2


141
2
soveværelser
1
Badeværelser
4764
Grundareal

Dit lille stykke paradis på Spaniens kyst venter dig i Torrox! Dette smukke landsted med havudsigt er et perfekt sted at nyde den spanske kysts naturlige skønhed.  Dit kystnære tilbagetog i Torrox venter Dette charmerende landsted med havudsigt er det tilflugtssted, du har ledt efter. Denne ejendom ligger på en grund på 4764 kvadratmeter og tilbyder 141 kvadratmeter boligareal, designet til at give dig komfort og ro. Intimt rum Det indre af huset har to soveværelser, hvilket gør det perfekt til par eller små familier. Den rummelige stue med pejs er hjertet af huset, hvor du kan slappe af og dele særlige øjeblikke. Det åbne køkken, designet med stil og funktionalitet, er et hyggeligt sted at skabe dine yndlingsretter. Oase med pool Nyd solrige dage ved den store pool og få mest muligt ud af udendørslivet. Det udvendige rum tilbyder også praktisk parkering til flere biler, hvilket er ideelt, hvis du har gæster. Solenergi og havudsigt Solpaneler er en fremragende funktion, der giver dig mulighed for at drage fordel af solenergi, spare på energiomkostninger og bidrage til pleje af miljøet. Terrassen er det ideelle sted at solbade eller nyde afslappende aftener med venner og familie, mens du nyder den spektakulære havudsigt. Perfekt beliggenhed Ejendommen ligger kun 8 minutter fra kysten på en hovedsagelig asfalteret vej og ca. 40 minutter fra Malaga, hvilket gør rejse og forbindelser let. Torrox er kendt for sit enestående klima, som garanterer solrige og behagelige dage under dit ophold. Dette er en enestående mulighed for at leve kystlivet i et roligt og omgivet miljø

Egenskaber

Climate control

  • fireplace
    Pejs/Kamin

Setting

  • Nær Havet
  • Nær Marina

Udsigt

  • Hav

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger