Byhus/Rækkehus til salg i Torrox

Bolig ID: CST-SD31-50197

€135,000

3,553 €/m2


38
2
soveværelser
2
Badeværelser
800
Grundareal

Dit tilflugtssted nær havet venter dig i Torrox! Dette charmerende landsted, enkelt og komfortabelt, ligger kun 800 meter fra stranden, i nærheden af boligkomplekset Torrox Park. Huset har vand fra kunstvandingsforeningen og vand fra Aqualia til boliger. Derudover gør dens nærhed til motorvejsadgang det til det perfekte valg til en familieferie eller en afslappende weekend omgivet af natur. Det er den perfekte investering til ferieboliger.n Det har 38 m2 bygget plus terrassen område omkring 45 m2. Denne hytte tilbyder et roligt og afslappende sted at undslippe hverdagens stress og jag på 800 meter jord og to soveværelser.  Forestil dig at tilbringe dine dage på stranden, kun få minutter væk, og derefter vende tilbage til din oase af ro. Selvom ejendommen ikke har en privat pool, har du mulighed for at bygge en pool på samme jord. Torrox er kendt for at have det bedste klima i Europa, hvilket sikrer, at du vil nyde behagelige temperaturer under dit ophold. Derudover vil du kun være 5 km fra de smukke strande i Peñoncillo og 3 km fra Torrox Park, hvilket giver dig en bred vifte af muligheder for at udforske og nyde de fantastiske naturlige omgivelser. Denne hytte er det perfekte valg for dem, der søger afslapning og foryngelse i rolige og naturlige omgivelser. Gå ikke glip af muligheden for at nyde skønheden i Torrox og dens usædvanlige klima. Økonomiske begrænsninger: Det er vigtigt at bemærke, at denne ejendom ikke er egnet til realkreditfinansiering på grund af sin rustikke karakter. Kontakt os nu og gå ikke glip af muligheden for at erhverve dette præcise tilflugtssted nær havet!

Egenskaber

Pool

  • Privat

Setting

  • Nær Havet
  • Nær Marina

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger