€385,000

725 €/m2


531
5
soveværelser
4
Badeværelser
6000
Grundareal

Fremragende lejlighed! Til salg et fantastisk helt nyt landsted i området Arenas, Malaga. Denne ejendom ligger kun 25 minutter fra stranden og 45 minutter fra lufthavnen og tilbyder en privilegeret beliggenhed, der kombinerer roen i det landlige miljø med nem adgang til tjenester og faciliteter. Huset har en fordeling designet til maksimal komfort og funktionalitet. Det har 3 soveværelser i stueetagen og 2 soveværelser på første sal sammen med 4 badeværelser, 3 af dem en suite, der giver privatliv og plads til alle familiemedlemmer. Den generøst store stue skaber sammen med det åbne amerikanske køkken et hyggeligt og perfekt rum til nydelse og hygge. Derudover er et spisekammer inkluderet for at holde alt perfekt organiseret. Ejendommens udendørs område skiller sig ud for en privat pool ledsaget af et terrasseområde, der er ideelt til hvile og en grill til øjeblikke af afslapning. Panoramaudsigten mod den charmerende landsby og de omkringliggende majestætiske bjerge fuldender denne ejendoms appel. Hvis du leder efter et landsted i et roligt miljø, men uden at opgive komfort og god adgang, er dette en mulighed, som du ikke bør gå glip af. Tøv ikke med at kontakte os for mere information og lære dette imponerende hus at kende!

Egenskaber

Pool

  • Privat

Setting

  • Nær Havet
  • shanty-house-village-1
    Nær By
  • Nær Marina

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger