Lejlighed til salg i Torrox Costa

Bolig ID: CST-SCC3-49937

€195,000

2,786 €/m2


70
2
soveværelser
1
Badeværelser
0
Grundareal

Dejlig lejlighed i stueetagen beliggende på stranden i Peñoncillo Denne vidunderlige ejendom har 70 m2, har to soveværelser, stor stue med adgang til terrasserne, fuldt udstyret køkken og badeværelse med badekar og bruser, moderne design. Det består af tecibidor, stor stue, med adgang til to terrasser, en overdækket på 10 m2 og en anden afdækket på 27 m2, smukt fuldt møbleret amerikansk køkken åbent til stuen, to store soveværelser, et af dem med indbygget garderobe og stort og komplet badeværelse. Bygning af nyere byggeri, 2005 med elevator, og adgang til mnusválidos. Kabinettet er meget godt placeret.50 m fra stranden i peñoncillo Alle de nødvendige tjenester lige ved hånden, hypermarkeder, promenade, restauranter, fælles parkeringsplads, cafeterier, butikker osv ...

Egenskaber

Features

  • lift
    Elevator

Furniture

  • Fuldt møbleret

Parking

  • Fælles

Setting

  • Nær Forretninger
  • Nær Havet

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger