Byhus/Rækkehus til salg i Nerja

Bolig ID: CST-SCC3-49573

€575,000

3,194 €/m2


180
4
soveværelser
3
Badeværelser
1200
Grundareal

Fantastisk og original villa kun 2 km. fra Nerja. Huset har 180 m2 bygget på en grund på 1200 m2. med direkte adgang ad asfalteret vej. Grunden består af rigelig plads til at nyde meget god udsigt over havet og bjergene med privat pool, grillplads og parkering, alle indhegnet og privat. Meget godt indrettet alt udvendigt med vand springvand, palmer, lysthus og nice udendørs møbler. Huset er spektakulært med lofter på 4 og 6 meter høje, hvilket giver et meget rummeligt og luftigt sted med store vinduer. Huset har 4 store soveværelser med indbyggede skabe, 3 badeværelser, stort køkken fuldt installeret separat i miljøet , men åbent til stuen, Stuen er ganske rummelig med forskellige miljøer, meget højt til loftet, pejs, store vinduer og adgang til en dejlig overdækket veranda og haven og poolen. Huset sælges fuldt møbleret    

Egenskaber

Climate control

  • fireplace
    Pejs/Kamin

Features

  • dresser-wardrobe
    Indbyggede Garderobeskabe

Furniture

  • Fuldt møbleret

Pool

  • Privat

Setting

  • Nær Havet

Beliggende i

Købekraft

Beregn din månedlige afdrag på realkreditlån

Din forventede månedlige ydelse

Bliv forhåndsgodkendt

Bolig-udland samarbejder med Nykredit

Ring til os, så sætter vi gratis et møde op med Nykredit eller sætter dig i kontakt med de rette folk hos Nykredit. Vi samarbejder også med de største spanske banker.


Købsomkostninger

Vores udgiftskalkulator giver et skøn over alle omkostninger forbundet med at købe et hus i Spanien. Brug kun disse tal som vejledning: De faktiske tal varierer afhængigt af ejendommen, ejendommens placering og den bank du vælger sammen med andre faktorer. Til det samlede beløb skal du tilføje dine afdrag på dit realkreditlån samt bankgebyrer, hvis din bank opkræver det.

Samlede udgifter

Du kan måske også lide disse boliger